|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   As ti tud...
9.12.2007 21:30:07   
timoteja
Ojla,a gleda ktira As ti tud  notr padu...Men je tala oddaja ful fajna, voditelja odlična, ampak tale Nina mi je pa eno tako truplo. Please, a je še ktira takega mnenja. Najbolj fina oddaja mi je bila, ko je bil gost Matjaž Javšnik. On je bil res prisrčno zabaven, ampak taleNincaje pa blek, pa ne zaradi videza, ki je dober, apmapk sam ko bil bla ženska tih, pa bil bil svet kar pol lepši.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: As ti tud...
9.12.2007 21:39:54   
pravljica
ma Z in B sta itak zakon, Nina mi je pa všeč, predvsem vizalno user posted image  tako da me ne moti, ker vseh talentov človek ne more imet oz. jih imajo zelo redki...jasno, javšnik, on je tudi iz istega področja in bi bilo čudno, če tega v oddaji ne bi izkoristili...konec koncev, bi lahko rekli isto zadnjič za jana

yeah, thats me ;)

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2007 21:45:40   
eya
Meni pa ni tako slaba. Sicer nisem gledala od začetka, ampak to kar sem videla, je bilo čisto ok. Dobro se znajde, glede na to, koliko jo Lado skoz zafrkava. Edino ta njen smeh se mi zdi še vedno malo pretiran, preglasen, prevsiljen. Sicer je pa čist fajn punca.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2007 21:59:31   
lukec
Oddaja mi je zelo všeč. Naj gost mi je bil Gojc, Nina me je kot sanjska ženska navdušila, zdej se pa že mal preveč ven meče za moj okus. Tko kot je že ena rekla, vseh talentov pa res nima.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2007 22:05:19   
Anonimen
men je nina kr všeč, luštna sicer res mal vrešči pa to, ampak je fajna puncauser posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2007 22:08:24   
Magi*
voditelja znata iz vsakega gosta potegniti najboljše!

ampak res najboljši del oddaje mi je pa Slovenski kotiček. za polulat. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2007 22:19:45   
Peteršilj
pa še slačla se je nocoj, ste vidli?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2007 22:21:32   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj

pa še slačla se je nocoj, ste vidli?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sam bolj malo, ker je bila stran obrnjena. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2007 22:58:01   
gaya24
Men je ta oddaja zakon... Nina mi je pa tud všeč.  Luštna, nasmejana, za hece... Faca!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2007 23:01:08   
lelaval
Meni je tudi oddaja the best. user posted image Nina pa mi je bila zanič v sanjski ženski, v BB mi je bila malo bolj za prebavit, danes pa je bila super. Res, da ima malo preveč kričeč smeh, a ni bilo sile. Pa dobra mi je bila, ko Ladotu ni ostala nič dolžna, ko jo je zafrkaval user posted image
Je pa bila najboljša oddaja res z Jaušnikom, pa z Gojcom tudi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2007 23:03:31   
helloKitty
Men je bla tud z Javšnikom pa Gojcem, pa z Janom je bil zadnč tud ful dobra. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2007 8:06:58   
puncica

Uau kakšen škandal user posted image

Ma men nina ne potegne vizualno je bila pred časom dobra bejba zdej je pa tu mač suha, če je na tv presuha kako je potem v resnici.user posted image Ko pa spregovori bi se pa itak sam v zemljo pogreznil, pa ne da mi njeni odgovori niso všeč ampak ta njen vrešče glas in smeh uh kr zmrazi meuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2007 8:09:58   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Uau kakšen škandal user posted image

Ma men nina ne potegne vizualno je bila pred časom dobra bejba zdej je pa tu mač suha, če je na tv presuha kako je potem v resnici.user posted image Ko pa spregovori bi se pa itak sam v zemljo pogreznil, pa ne da mi njeni odgovori niso všeč ampak ta njen vrešče glas in smeh uh kr zmrazi meuser posted image

jaz pa mislim, da ma bejba dejansko tok treme in s tem njenim "kaospontanim" smehom hoče to prikrit.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2007 8:22:32   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

jaz pa mislim, da ma bejba dejansko tok treme in s tem njenim "kaospontanim" smehom hoče to prikrit.

Tud na to sem pomislila, ker se vedno reži ko pečen maček in to ugotavljam tud pri sebi če sem v zadregi in mi je nerodno se samo smejem in tako prikrijem mojo zadrego, ampak po moje nimam tak vreščeč smeh, ali pač...user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2007 8:23:30   
Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Tud na to sem pomislila, ker se vedno reži ko pečen maček in to ugotavljam tud pri sebi če sem v zadregi in mi je nerodno se samo smejem in tako prikrijem mojo zadrego, ampak po moje nimam tak vreščeč smeh, ali pač...user posted image

ja, jaz tudi upam, da ne (zase govorim). user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2007 8:25:58   
blazka
Oddaja je super, sva se včerej z mojim narežala, kot že dolgo ne. Najboljši je un kotiček z domačimi živalmi. Zrnec je ful hud!!!
Nina mi je pa tud dobra, ženska razume šalo, ni se dala Ladotu, res da se bolj naglas smeje, ampak mene ne moti, če so ljudje veseli! Edin v unem skeču, ko so bile misice je bila taka, kot da bi nastopala na Jerry Springer shovu.

Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2007 8:38:33   
Janya
Meni je Nina všeč za pogledat, za poslušat pa je obupna, čeprav mi v BB ni bila toliko zoprna kot včeraj.
Oddaje pa so boljše če so moški gostje, ker ženske se skoz nekaj na silo smejejo user posted image .

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.12.2007 8:49:09   
blazka
A mogoče veste, s kom hodi Nina? Včerej so enga bobnarja omenjali, pa sva ugibala, če je mogoče un od Sidhharte. A kej veste?user posted image

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.12.2007 9:05:02   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: blazka

A mogoče veste, s kom hodi Nina? Včerej so enga bobnarja omenjali, pa sva ugibala, če je mogoče un od Sidhharte. A kej veste?user posted image

mislim da je z bobanerjem iz skupine Leeloojamais.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.12.2007 9:33:48   
Magi*

mislim da je z bobanerjem iz skupine Leeloojamais.

drži :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.12.2007 10:58:37   
Ayolinca
Jap, Ivč iz Leeloojamais.

Meni je bila Nina tudi včeraj obupna. user posted image

L in J sta pa originalna, ni kaj. Full mi je dobro, ko ju kdo od gostov včasih spravi v zadrego oz. jima kaj nazaj odgovori, da ostaneta brez besed, posebej Lado, ki naredi takšno faco...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.12.2007 13:02:09   
Peteršilj
nisem staromodna, ampak kar je preveč je pa preveč. Zakaj pa jih ni gledalcem pokazala? mogoče ma premale,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.12.2007 13:06:08   
lemavrica

Ne definitivno ne hod z Boštjanom M. Mislim da je iz ene druge skupine.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.12.2007 18:23:01   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Oddaja mi je zelo všeč. Naj gost mi je bil Gojc, Nina me je kot sanjska ženska navdušila, zdej se pa že mal preveč ven meče za moj okus. Tko kot je že ena rekla, vseh talentov pa res nima.

se strinjam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?