|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nero
9.12.2007 16:17:54   
April
Kateri program rabim, da dam slike na cd? Tam, ko odprem je polno enih verzij, pa ne vem katerega naj naložim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nero
9.12.2007 16:36:37   
Anonimen
Jaz ponavadi delam z nero express-om, Izbereš zgoraj cd potem daš data- data disc, če boš pa pekla na dvd pa zgoraj izbereš dvd in potem data-data  disc.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2007 21:40:23   
eya
NeroStarSmart ali NeroExpress

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2007 22:07:09   
saving
Če imaš Windows XP, nobenega. V explorerju preprosti označiš in potegneš slike na črko, ki označuje pogon CD (navadno D:). Potem z desnim gumbom klikneš na D:, izbereš "Write this files to CD" (ali slovenski ekvivalent) in slediš navodilom.
Če imaš Linux, uporabi ustrezen program iz distribucije, pri KDE okoljih je to k3b.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 8:54:32   
April
ja imam windows xp, ampak mi tud ta navodila žal niso jasna.user posted image
Jaz bi rada sam slike , ki jih imam med dokumenti shranjene na cd dala, tako da jih potem lahko nesem razvit.

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 23:24:49   
saving
Bom poskusil bolj natančno...

1. Odpreš windows explorer. Klikneš Start / Programs / Accessories / Windows Explorer
2. Odpreš My Computer. Pokažejo se ti diski, navadno C:, kjer so gor programi in slikice in vse, in recimo D:, ki je oznaka za tvojo CD enoto.
3. V CD enoto vstaviš prazen CD.
4. Skopiraš datoteke, ki jih želiš posneti na CD, iz C: na D: (primeš na ime in povlečeš na "D:")
5. Ko si končala, z desnim klikom na ikono "D:" prikličeš menu. V menuju izbereš "Write this files to CD".
6. Slediš navodilom.

Če boš imela težave, napiši, kje se ti je zataknilo user posted image .

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 15:32:45   
totimato
Lahko uporabiš tega:

http://cdburnerxp.se/

brezplačen in jaz sem z njim zadovoljen.

p

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 16:00:16   
April
saving, hvala za jasna navodila. na polovico mi je celo uspelo pridt, potem mi pa ne prepozna cd. please insert diskuser posted image , čeprav ga dam notri istouser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 16:03:24   
April
totimato hvala,  ampak če hočem naložit ta program, moram prej še nekaj drugega.jaz bi pa kaj simple

(odgovor članu totimato)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?