|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zopet plenice
9.12.2007 16:09:09   
bambi.t
Vem, da je bilo o plenicah že ogromno napisanega in tudi  veliko različnih mnenj glede dobrih plenic. V glavnem, jaz sem se odločila za Pampers plenice in sicer želim nemške. Me pa zanima kje vse jih lahko dobim (slišala sem za Mullerja) kaj pa Baby center - katere pamperske imajo oni. Dajte mi malo povedati o teh razlikah poljskih in nemških pampersk, da ne bom napačnih kupila. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zopet plenice
9.12.2007 16:35:37   
Anonimen
Poljske baje da premočijo. Samo bodi pozorna kaj piše; al Made in Poland al Made in Germany. BabyCenter ima poljske.

(odgovor članu bambi.t)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2007 17:11:09   
Klarita
Poljske so dosti slabše, nimajo elastičnih lepljivih trakcev, so bolj trde in smrdijo. Če boš uporabljala pampers bodi pozorna, na vrečki ob strani, na belem traku piše od kod so. Muller ima res samo nemške, drugod pa moraš imeti srečo, da jih najdeš. Za novorojenčka sem jaz imela tudi fixies iz baby centra, ki so tudi nemške in sem bila zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2007 17:40:05   
ma&he
Sprva sem imela fixies iz baby centra, pol pa skoz plenice iz Hoferja, ker nimaj otistih najmanjših, so pa super pa še poceni. Meni so jih nosili še iz nemškega aldija, dokler ni k nam prišel hofer, saj so iste znamke.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2007 21:01:31   
mayci
Midva sva najprej kupovala Pamperske v Mercatorju in Sparu (torej poljske), pa sploh nisem gledala kje so narejene. Ko sem zvedela na forumu, da imajo v Mullerju nemške, sva jih začela kupovat samo tam. Se nama je p enkrat zgodilo, da sem udi tam dobila poljske, tako da zdaj vedno še v trgovini preverim od kod so. Nisem pa imela ne z enimi ne z drugimi slabh izkušenj.
En mesec pa sedaj uporabljamo kar Mullerjeve plenice, ki so resda bolj debele kot pamperske in nimajo elastičnih trakov (itak je zdaj konec udobja in bi rada našega fanta spravlia iz plenicuser posted image ), so pa enkrat cenejše...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2007 22:16:17   
lex
jaz sem jih kupla v avstriji v bipi pa mojemu mulcu vsak noč premočijo, tud naše mu premočijo. torej je meni skoraj popolnoma vseeno kje jih kupim, itak bo zjutraj mokeruser posted image
drugač so pa emške boljše na otip,...

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 10:17:59   
Naja30
Pri nas so samo pamperske iz mullerja made in D. Povsod drugod so poljske.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 12:52:20   
martita
Včeraj sem v BC gledala pamperske, pa sem vidla, da niso vse "made in poland"...odvisno od modela...ene so bile angleške. Sem tud sama pozorna na izvor teh plenic, saj mi poljske ful premočijo. Včasih je že po pol ure mokra do pod pazduhe. Zaenkrat še iščem najboljšo varjanto...trenutno sem nabavila fixies, a jih še nisem sprobala. Enkrat sem imela tudi mullerjeve, pa sem bila kar zadovoljna z njimi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 13:24:46   
Klarita
Ja tudi jaz sem v Mullerju dobila Pampers active fit in so bile Made in U.K., so pa enake kot nemške.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 20:41:41   
emina83
mi kupujemo pampers active fit-made in germany ali in u.k.;so skor identične v mecatorju, DM-u, mueller-ju, mislim da enkrat tudi v intersparu, skratka povsod jih imajo zdaj, le ob strani poglej kaj piše! 

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2007 20:23:53   
tosja
Pamperske imajo tud v Leclercu - poljske znižane, nemške dražje user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2007 20:47:02   
N _ B
Danes sem v Intersparu dobila nemške Aktiv fit - jumbo paket za 16,40 EUR (upam, da sem si prav zapomnila). Trenutno so v akciji.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?