Anonimen
|
Laaaaaaaan, pa ne no...a nisi mogla 1 dan počakat??? Ha??? :)- Drugače ima pa 23. rd od Ezi Nejc, 24. imata pa drejči in Selena, pa mali od Tjuše...:) Ej, na lunin net je full dobr za :fis: horoskop. Zame se mi zdi, da je čist zadel :) Čakite, bom kopirala...: Kaksni so ljudje, rojeni s Soncem v znamenju Rib Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, so zelo obcutljivi in dojemljivi za razpolozenje okolice. Imajo neskoncno intuicijo in posedujejo ogromno modrosti. Zelo so samokriticni, navadno celo prevec, kar jim otezuje doseganje ciljev. Imajo mocan cut za etiko in estetiko. So zasanjani in leteci, pesniske in umetniske duse, cesto jih najdemo med glasbeniki, umetniki in igralci. Zelo so priljubljeni in veckrat v centru dogajanja. Ranljivi so in hitro spreminjajo razpolozenje. Imajo izreden smisel za humor in so zelo nadarjeni za katerokoli obliko umetniskega ustvarjanja. Raztreseni, muhavi, z veliko domisljije Mnoge Ribe so lepi in cedni ljudje, topli in mili, a kaoticni, skrivnostni, muhasti in neulovljivi. Veckrat so popolnoma neprakticni in neodlocni. Razvijati morajo samozavest in smisel za cilje, skusajo naj se bolje organizirati in nacrtovati svoje delovanje. Nauciti se morajo tudi postaviti se zase. Otresejo pa naj se muhavosti, opravicevanja in mutenja, kaoticnosti in pretiranega nihanja razpolozenja. Ribe naj dosti plesejo in se veselijo, vzamejo naj si cas tudi zase (ne le za druge). Meditirajo naj in tu najdejo svoj mir in smisel. In ustvarjajo naj! Ribe imajo sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote. Kreativni in poduhovljeni ljudje so, socutni in polni ljubezni in razumevanja. Pred tezavami bezijo v sanjarjenje in samopomilovanje. Njihov zivcni sistem je zelo obcutljiv - prav tako tudi stopala, noge in drobne kosti. Nagnjeni so k boleznim, ki jih je tezko diagnosticirati. ************* Evo, šele zdele vidla zadnji stavek: nagnjeni so k boleznim, ki jih je težko diagnosticirati- PA TO SEM JAZ:) lp,:fis:
|