|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROBLEM
3.1.2005 14:33:30   
Boštjan-7
Drage mamice lep pozdrav in vse najlepše v novem letu!
Prosim vas, če mi lahko malo opišete svoje dneve (kaj delate poleg tega seveda, da skrbite za svoje malčke).
Z ženo imava prvega otroka, malo Nino na katero sva oba čisto nora. Problem pa je v tem, in to ne tako majhen, da so ženi dnevi preveč enolični in da se ji nič ne dogaja, ko pa pridem jaz iz službe poslušam kako se meni veliko dogaja, da ji nič ne povem, da se več pogovarjam s sodelavci in sodelavkami (te so še posebej na tapeti), in še bi se našlo. Delavnik žal traja 8 ur in ta čas se res pogovarjam s sodelaci, ko pa pridem popoldan domov, nama žal ne ostane več veliko časa za pogovor, saj se oba posvečava Nini. Ker delava hišo, sem ko je bilo topleje veliko časa prebil tudi tam, vendar sem ji bil vedno na razpolago če je le izrazila potrebo Povejte mi prosim, kako se ve organizirate, da vam dnevi niso tako enolični. Naj še enkrat povem, da sem ženi vedno na razpolago, če mi le reče kaj bi rada, a do tega ne pride. Naenkrat pa izbruhne z očitki. Ima tudi kar nekaj prijateljic s katerimi se večkrat sliši in včasih tudi vidi.
Prosim za pomoč!!! Kaj naj naredim???:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROBLEM
3.1.2005 14:35:39   
Anonimen
En predlog: naj si najde kakšno mamico v bližini in naj z njo hodi na sprehode, kavice itd. :)

(odgovor članu Boštjan-7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROBLEM
3.1.2005 14:41:10   
Anonimen
Se strinjam z Ribico. kmalu bo pomlad, pa bosta onidve tudi lahko več zunaj, bosta šli na kakšno kavico in klepet, pa ne bo tako enolično. Čez zimo pa...:zmeden2:

Naj poskusi razumeti, da nisi ti kriv, če je ona cel dan sama z Nino. Vse mamice smo šle skozi to, meni je bilo tudi nekaj časa tako mučno, da sem mislila, da bom znorela. Sva se tudi z možem stalno kregala.
Zdaj sem pa že v službi, si pa spet želim, da bi bila doma, da bi imela več časa zanjo. Saj veš, ko prideš iz službe je pa večer.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROBLEM
3.1.2005 14:42:56   
Lenny
Poskusi jo spodbuditi, ta ti bo svoje želje jasno povedala. Ženske večkrat mislimo, da nam bodo naši moški brali želje z oči, ampak v praksi večinoma ni tako. O problemih in problemčkih je najboljše govoriti takoj, ne šele potem, ko se jih nabere za eno goro. To prakso pa je potrebno v odnos uvesti čimprej, da ne pride do nezadovoljstva.
Ko sem bila sama doma, sem se ogromno sprehajala z najinim zaspančkom, tako da sem bila zunaj tudi štiri ure in je dopoldne kar hitro minilo. Pa za kakšen skupen sprehod s prijateljicami sem se zmenila, vzela s seboj katero od babic, v užitek mi je bil obisk pri frizerju ali pa kratek potep po trgovinah, ko je mali ostal pri očku. Morda bi bila ženi v veselje kakšna telovadba, ali pa plavanje?
Kakorkoli, najprej miren pogovor.
Veliko uspeha, predvsem pa veselja z vajino Nino!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   PROBLEM
3.1.2005 14:49:56   
nita
Hm, jaz bom že zdej znorela, ker mi je vse enolično, pa še sploh rodila nisem (sem na dopustu, 11.1. nastopim porodniško).

To da je verjetno sitna in včasih tečna, jo moraš razumet. Saj bo minilo. Strinjam pa se z Aljo - je pač zima in ti turobni dnevi nas sigurno tudi vse ubijajo. Pa saj bo kmalu pomlad :rozica:.

Drugače pa ji predlagaj, naj se nam pridruži na RR, če se nam še ni, jo bomo že me zamotle, saj sem vidiš kakšna prijetna družba smo!!:)

Danes pa le pelji svoje punce na kak sprehod po sončku (če ga imate - pri nas ga je nekaj za silo), da bojo obe malo vzcvetele.

L.P. Anita

Neposredna povezava do sporočila: 5
   PROBLEM
3.1.2005 15:05:14   
hruškica
Tudi jaz mislim, da bi vam zelo koristil kakšen skupen sprehod, tudi če ni ravno čudovitega sončka zunaj. Sprehodite se, vidva pa se medtem lahko tudi kaj koristnega zmenita, pogovorita. Ta recept vedno prime pri nas. Aja, pa pojdite v naravo, ne v mesto med izložbe!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   PROBLEM
3.1.2005 15:30:18   
BARBARA R.
Pozdravljen!
Jaz sicer ne razumem kako so lahko dnevi ob otroku lahko enolični,bom pa poskusila z nasveti.
Morda bi si naredila urik in vsak dan nekaj drugega počela z Nino.Lahko hodita plavati,sprehodi so lahko lepi tudi v mrazu,morda bi si omislila hobi,kot je štrikanje,v zimskem času lahko marsikaj uporabnega naredi za Nino.
Meni ni nikoli dolgčas in tudi enolično ne.Otrok se razvija in vsak dan kaj novega pokaže.Veseli se z njima in daj tudi sam pobudo za kakšne skupne aktivnosti.

Želim vam uspešno in čimmanj travmatično leto!

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   PROBLEM
3.1.2005 15:44:11   
jagoda
Men pa ni čist nič dolgčas. Se mi zdi, da tak hitro mine, pa je ati že doma. Mal se z Adamom cartava, igrava, pojeva pesmice, poslušava pravljice... Mal visim na internetu, pol kaj skuhava, greva na sprehod, mal po telefonu kako mamico pokličem za čvek, mogoče dobiva kakšen obisk... Ne vem, no men je dan kr prekratek. Je pa res, da pol ko ati pride domov, grem sama v trgovino, al pa s kako prijateljico na pijačo in čvek, da ni cele dneve sam gu gu po dojenčkasto! :)-:)-:)-

Reči ji, naj začne hodit na aerobiko, jogo... skratka nekaj, kar bo samo njeno in se bo zaradi tega bolje počutila. Pa povej ji, da se tudi njej veliko dogaja: Prva bo videla Nino edet, govorit, hodit... To pa tud ni kr tako. In reči, da si ji fouš, ker je lahko toliko z otrokom!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
   PROBLEM
3.1.2005 15:59:21   
Anonimen
Oh, ja, če bi bil meni kdo vedno na razpolago, ko bi bilo treba... Nič si ne očitati, če res tako razmišljaš, potem si dober oče in mož.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   PROBLEM
3.1.2005 16:08:17   
Pupica
Boštjan nisi povedal, imate doma internet? Ali veza RR? če še ne ve ji povej, tu se vedno kaj dogaja...:)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?