|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogrešala sem vas!
1.1.2005 22:49:34   
Urša
Naj vam še jaz voščim vse najlepše v novem letu, vse kar si najbolj želite, predvsem pa zdravja! :rozica::rozica::rozica:

Sem bla en teden odsotna in praznike preživela v bolnici, preostanek počitnic pa v domači postelji. :( Grozno. Za Božič sem se napokala ene rižote s šampinjoni in mi je blo celo noč slabo. Bruhala sem na 20 minut, potem pa dobila visoko temperaturo in z možem sva šibala na urgenco. Da ne govorim o vsebini vreče med potjo. Res sem bla boga. Ker sem se tko napenjala, sem začela bruhat kri in takoj, ko sm prišla na urgenco, se je vse skupi dogajal kot v filmu. V momentu sm zbruhala 3 dcl krvi. Vglavnem, prklopli so me na vse možne naprave, meli pripravljeno tisto masko s kisikom za vsak slučaj in me po podzemnih hodnikih peljali na gastroskopijo (upam, da nikoli več) To poteka tako, da ti grejo s cevko v usta in dol proti želodcu (zadaviš se zraven!) in na koncu imajo priklopljeno kamero. Potem so mi z ene 20imi inekcijami zamašili žilo, ki mi je počla v požiralniku, in to vse na suho. :(( So me mogli 3je držat, pol si lahko predstavljate. Vglavnem, ko je blo vsega konec, so me dal na intenzivno. Nč kej fajn ni blo bit prklopjen na infuzijo in vsake tolk prosit za kahlo.:zmeden: Po 2h dneh sem šla v domačo nego in morm res pohvalt moža, ki je tako lepo skrbel za svoji punci. 9nebesa9nebesa9nebesa Po enem tednu sem šla prvič ven na sončka in se že čist OK počutim, samo jem še bolj tako dojenčkasto hrano. Se mi tko lušta kakšne konkretne hrane! Si pa ne predstavljam bit dalj časa tm v bolnici, ker sem cele noči poslušala samo stokanje:"Na pomoč!" "Auuuuuuu!" "Puste me!" So bli sami težki bolniki tam, zato tudi Nike niso spustili not, sm jo res pogrešala! Tko da punce, ZDRAVJE je res najpomembnejše in naj ga imate v letu 2005 maksimalno! :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pogrešala sem vas!
1.1.2005 22:57:41   
india
Ja,Urša!Tudi tebi ooooogrooomnoooo zdravja v letošnjem letu! Pa čimprej se na noge spravi in pazi nase!:angel::rozica::angel:
Kar se pa gastroskopije tiče, hvala, a ne hvala, poznam....upam, da je nikoli več ne doživim!
Bljek, je grozno!:(:(:(

No, zdaj pa nadomesti vse tisto,kar si takrat zamudila,ko si ajala, ampak, jest pa res še nekaj časa ne vse taprave hrane!
:angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pogrešala sem vas!
2.1.2005 0:31:39   
Anonimen
Ojej:( Samo, da si zdej ok!:rozica: Gastroskopija pa vem, kolk je grozna, sm jo mela v 6. razredu :((

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pogrešala sem vas!
2.1.2005 7:26:50   
puri
Ojej,grozno! Si mela pa res smolo! No,samo da je bolje!
Si pa kar predstavljam,kako hudo je moglo bit:zmeden:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pogrešala sem vas!
2.1.2005 8:31:25   
Mojca20
Uboga revica! :( Samo da je sedaj vse OK. Kakšne gobe si pa to jedla?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pogrešala sem vas!
2.1.2005 10:46:04   
Urša
Šampinjone... Načeloma ne bi smelo bit nič narobe.:zmeden2: Sam, da je mimo!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?