Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj lahko pripravim dan prej? 6.12.2007 14:10:32
|
|
|
|
blak
|
Ti ponudim naš lanski menu, je pa 100% ribji: hladna predjed: bakala, sipe ali hobotnica (se ne spomnim več) v solati topla predjed: rižota z bučkami in škampi glavna jed: ribe (mi smo imeli brancine) v pečici s krompirjem (narezan na lističe, da hrusta), blitva, solata na tone (pri nas smo kot koze za to zelenje). Če še hočeš juho, narediš še ribjo juhico. Po polnoči: brodet s polento. Uf, sem lačna!
|
|
|
|
RE: kaj lahko pripravim dan prej? 6.12.2007 14:30:31
|
|
|
|
nuala
|
1. za predjed francosko z zeliščnim maslom in ploščo sirov ( od meggle kupiš polpripravljeno filano francosko, ki jo pred uporabo za 10min daš v pečico, sirovo ploščo z dodatki pripraviš dan prej, zaviješ v folijo in daš v hladilnik; ali pa že narejeno kupiš v interšparu ) 2. goveja juha z zlatimi kroglicami ( juho itak skuhaš prej, samo segreješ in streseš kroglice ) 3. pečenka s krompirjem ali nadevan piščanec s krompirjem ( vse se da pripraviti dan prej, potem pa surovo postaviš v hladilnik in daš potem samo 2 uri pred večerjo pečt; med tem ko se peče greš lahko na sprehod, se igraš z otroci,... ) 4. kokosova torta ( tisti recept s Kulinarike ) 5. sadna solata, minjončki, sirove kocke,... za tiste, ki ostanejo res dolgo pokonci; vse pripraviš dan prej To je moj novoletni menu, ni sicer nič posebnega, so pa to jedi, ki jih vsi jejo, nasitijo in otoplijo ter ni treba zraven njih stat cel dan ko se kuhajo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Online ShoppingAli nakupujete oblačila preko spleta?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 3346Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!