Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kondenzacijski sušilni stroj 5.12.2007 9:00:19
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz imam Gorenjevega in sem z njim zadovoljna. So pa vsi po vrsti veliki porabniki električne energije tako da glej na energijski razred, mislim da je C največ kar je možno. LP
|
|
|
|
RE: kondenzacijski sušilni stroj 5.12.2007 9:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam whirlpoola senzorskega. Senzorski more bit, pametno je pa da tudi gledaš porabo. Sicer so po večini vsi C razred, sam porabo imajo pa zelo različno. Se pa dobi sušilce tudi B in A razred, samo so še ful dragi.
|
|
|
|
RE: kondenzacijski sušilni stroj 5.12.2007 9:03:03
|
|
|
|
honey
|
Po moje ni kakšne velike razlike med njimi, edino fino je, da kupiš takega, da ima senzor za suho perilo. Hočem reči, da če daš notri manj perila in naštimaš na normalen program, ti stroj prej ustavi, ker je perilo že suho. Ojoj, upam, da razumeš, kaj sem hotela povedat, ker sem zakomplicirala 100/h, a ne
|
|
|
|
RE: kondenzacijski sušilni stroj 5.12.2007 9:07:45
|
|
|
|
natasaom
|
midva imava ogledanga bosh.energijski razred B..za en.r.A pri sušilcu pa še nisem zasledila,da sploh obstaja.karin hvala jest dam raj mal več pa da mi manj el.pokur,ker razlika med BinC je res velika. cena je pa 750 e za bosh
|
|
|
|
RE: kondenzacijski sušilni stroj 5.12.2007 19:36:42
|
|
|
|
pipica
|
Oj, sem ga že kupila. Vzela sem od Hoover-ja, vhc 791, energijski razred B, do 9 kg perila, senzorski, led prikaz časa, xxl velikost bobna. Cena ogromna, me je kr na stol vrgl, ko sem slišala 579,90eu, vendar sem bila z razlago v Big bangu zeloo zadovoljna in sem se kar brez posveta odločila zanj. Hvala vsem za pomoč pri nakupu.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.