|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne razumem
31.12.2004 18:29:02   
Anonimen
:( Po eni strani vsi po vrsti jamramo, da nam vsem manjka denarja, po drugi strani nekaterim očitno ni škoda vreči stran nekaj 10.000 za nekaj sekund "užitka".

:( Po eni strani se nam vsem grozno smilijo živali in sovražimo lovce, ki streljajo nanje, po drugi strani jim sami doma prirejamo neprostovoljno fronto - in pri tem mislimo, da se tega ne bojijo.

:( Po eni strani kar ena čez drugo hitimo pisati, kako sovražimo pokanje, po drugi strani pa se nazadnje izkaže, da če že ne sodelujemo aktivno pri pokanju, pa ga vsaj moralno podpiramo in ob njem uživamo.

:grrr: In nazadnje - ali mislite, da se bo tole vsakoletno obmetavanje in odmetavanje vedno glasnejših pirotehničnih sredstev kdaj izboljšalo, če pa otroke same na raznorazne načine same vzpodbujate, da gledajo in sodelujejo???

Oprostite, mogoče sem res zatežena na takle lep praznični večer, ampak jaz ne najdem niti enega razloga, zaradi katerega bi lahko uživala v pokanju, streljanju in ognjemetih. GA NI!!! Ne morem se sprostiti in veseliti novega leta, če pa mi že ob 6h popoldne pod oknom nabija prva svetovna vojna, na forumu pa berem, kako nekateri v tem uživajo.

Upam, da boste kljub temu vsi preživeli lep večer, za tiste, ki imajo to radi, naj poka, za nas ostale pa ne vem, kdo bo pričaral mir :((

Kužkom kosti,
mačkom masti
miškam sir
ljudem mir.

LP
Meta
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne razumem
31.12.2004 18:40:44   
barbara b
Meta jaz se čisto strinjam s teboj. :bravo:
Moja psička Ajka :kuza: vsako leto močno trpi ob vsem tem silnem pokanju. Dvakrat mi je že pobegnila na konec vasi, k ljudem, ki živijo daleč stran od vasi.
Kar se mene tiče bi prepovedala vso pirotehniko.
Lepe in mirne praznike! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne razumem
31.12.2004 18:46:20   
Pia73
Jaz sem tudi proti,... Pa sina prepričujem, da je to slabo,... Edino proti čemur nimam nič proti so organizirani ognjemeti, ki so kratki in prijetni za oko,...

Kako pa kdo denar troši je njegova stvar, vsak zase najbolj ve kaj mu je pomembno. Mene bolj moti, da ti ljudje ne pomislijo, da pokanje moti njihove sosede in bližnje,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne razumem
31.12.2004 18:52:12   
Anonimen
Jst tud ne razumem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne razumem
31.12.2004 18:53:20   
Anonimen
Pa kolk stanejo ti "mestni ognjemeti", torej v organizaciji občine. Dnar, da dol padeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne razumem
31.12.2004 18:53:31   
Anitka
Se strinjam z napisanim.:bravo::bravo::bravo:

:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
31.12.2004 18:55:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne razumem
31.12.2004 19:00:10   
Pia73
BAGI ti kar pokaj, saj praviš, da s tem nikogar ne motiš. Jaz sem proti pokanju v strnjenih naseljih v kakršnem živim sama. Sicer pa je popolnoma tvoja stvar kako trosiš tvoj denar.

Smo pa ljudje vsekakor različni. In vsi moramo dopuščati drugačnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne razumem
31.12.2004 19:04:09   
Anonimen
Bagi, moje teženje ni letelo na tebe.

Ne zameri mi mojega pisanja, sploh ne na tak večer. Imam pač malo Ano, ki sicer na pokanje ne mrda, pa tudi en hlev goveda, garnizon mačkov in nekoč tudi dva psa, in težko jih gledam, kako trpijo. Tako pokanje pač ni naravno in čeprav se tovj kuža ne boji pokanja, pa se nič ne bojiš, da bi mu zvok petarde lahko poškodoval sluhovod? Našemu psu je. Ostal je gluh na eno uho.

Ognjemeti - 30 milijonov? Brez komentarja.

Pa nič ne skrbi za moje razpoloženje. Bo čisto OK.

LP
Meta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne razumem
31.12.2004 19:08:15   
Pia73
Sem proti pokanju, to sem jasno napisala.

Ampak ognjemeti so mi pa full všeč, četudi stanejo magar 50 miljonov. Za kake ****rije itak trošijo naš denar (npr. letalo,...) pa zakaj ga ne bi kdaj še za naše veselje,..

O.K. če bi dalo denar za pametnejše namene, se tudi jaz brez problema odrečem ognjemetu, sicer pa naj kar ostane!

KRUHA IN IGER!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne razumem
31.12.2004 19:10:14   
Anonimen
:)- Ti ga pihneš :)

No sej se zastopimo. Mal heca more bit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ne razumem
31.12.2004 19:11:02   
Tejči
Jaz tudi spadam med tiste, ki radi gledajo ognjemete, petard in teh pirotehnicnih sredstev pa se bojim..bojim na tak nacin, da niti petarde ne upam vrect. Pa malo prej bi enega tu okrog poslala v 3pm, ker je vrgel petardo pred naso hiso in se je moja hcerkica tako prestrasila...me prav skrbi kaj se bo danes:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ne razumem
31.12.2004 19:13:09   
Pia73
Jaz tudi petarde še neprižgane rajši primem ne,..:ups::ups::ups:

Ja, ja meta. mal heca mora bit. Saj veš HEC PA DROBIŽ MORTA BIT PRI HIŠ!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
31.12.2004 19:42:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ne razumem
31.12.2004 19:42:33   
saba01
Meta tudi jaz se strinjam s teboj,ker danes je pa pri nas norišnica,ne da samo zunaj pokajo otroci pokajo še po hodnikih v bloku GROZA , pa to taki mali pa jaz ne vem kaj se grejo nekateri starši,ki jim petarde še kupujejo:zmeden:.
NO VSEM PA ŽELIM SREČNO 2005,
LP,Sabina:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ne razumem
31.12.2004 19:45:41   
*NaTaŠa*
Ja se strijam.Ko sem bila jaz majhna sem vprašala...zakaj pa danes tolk kamne mečejo:)-
Tudi sami nismo kupili nič od naštetega.Mi je pa rakete kar lepo gledat razne petarde pa fuj!!!

No in prejšnje leto smo z malo miškico prišli dva dni pred novim letom iz porodnišnice in mi je blo kar malo zoprno, kolk bo kaj pokanja pa vsega.... in na koncu je bilo popoldan zmetanih več petard in vsega kot ob polnoči.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ne razumem
31.12.2004 21:14:08   
india
Zelo me moti to, da lahko povsod in vsak nepremišljeno meče petarde, v množici, med ljudmi,kjer lahko pride do hujših poškodb.
Tisti,ki spuščajo rakete, pa ponavadi ne počnejo tega v množici ali v stjenih naseljih kar med hišami.Ponavadi pravim, saj se najdejo tudi izjeme.
Kar se tiče majnhih otrok in živali in njihovega strahu se popolnoma strinjam, vendar od mojih 6 tih otrok se noben ne boji pokanja razen kadar jim poči petarda v neposredni bližini. takrat pa tudi jaz odskočim.
Denar??? Ja,, res gre nepremišljeno mnogo denarja v zrak na ta način, a to niedini finančni greh ki ga naredimo skozi leto.
Zato, potrpeti je treba teh par dni, potem pa bomo imeli spet vso leto mir!

Pa lep večer še naprej!

:angel::angel::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ne razumem
31.12.2004 21:18:11   
Anonimen
Mene moti popolnoma vse, razen raket. Ker tam maš vsaj kaj za videt. Mi pa grejo na živce petarde in to zlo zlo!
Naj si pogledajo vsi, ki to mečejo, slike s poškodbami:grrr:

Rakete pa majo svoj čar.-...:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?