Anonimen
|
:( Po eni strani vsi po vrsti jamramo, da nam vsem manjka denarja, po drugi strani nekaterim očitno ni škoda vreči stran nekaj 10.000 za nekaj sekund "užitka". :( Po eni strani se nam vsem grozno smilijo živali in sovražimo lovce, ki streljajo nanje, po drugi strani jim sami doma prirejamo neprostovoljno fronto - in pri tem mislimo, da se tega ne bojijo. :( Po eni strani kar ena čez drugo hitimo pisati, kako sovražimo pokanje, po drugi strani pa se nazadnje izkaže, da če že ne sodelujemo aktivno pri pokanju, pa ga vsaj moralno podpiramo in ob njem uživamo. :grrr: In nazadnje - ali mislite, da se bo tole vsakoletno obmetavanje in odmetavanje vedno glasnejših pirotehničnih sredstev kdaj izboljšalo, če pa otroke same na raznorazne načine same vzpodbujate, da gledajo in sodelujejo??? Oprostite, mogoče sem res zatežena na takle lep praznični večer, ampak jaz ne najdem niti enega razloga, zaradi katerega bi lahko uživala v pokanju, streljanju in ognjemetih. GA NI!!! Ne morem se sprostiti in veseliti novega leta, če pa mi že ob 6h popoldne pod oknom nabija prva svetovna vojna, na forumu pa berem, kako nekateri v tem uživajo. Upam, da boste kljub temu vsi preživeli lep večer, za tiste, ki imajo to radi, naj poka, za nas ostale pa ne vem, kdo bo pričaral mir :(( Kužkom kosti, mačkom masti miškam sir ljudem mir. LP Meta
|