|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.12.2004 15:24:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tatarski biftek - recept
31.12.2004 15:41:36   
_Arwen_
Evo, tole je "moj" recept, sestavljen iz parih skupej, jaz sem ga naredila včeraj in je awesome!

TATARSKI BIFTEK

- 60 dag pljučne pečenke
- 3 stroki česna
- 1 mala čebula
- sol
- poper
- sladka paprika
- mleta kumina
- majoneza (3 žličke)
- senf (2 žlički)
- tabasco
- polovičko pekočega feferona
- fileti inčunov (sardel) s kaprami – vloženi
- peteršilj
- mala kisla kumarica
- žlička masla

Pljučna pečenka mora biti zmleta trikrat; najprej stisneš česen, naribaš čebulo in kumarico, dodaš senf, majonezo, sol, poper, rumenjake. Potem dodaš na čisto drobno narezan pekoč feferon in filete inčunov ter peteršilj in maslo in mešaš maso da se maslo raztopi. Ko nastane gladka masa dodaš meso in dobro zmešaš. Pustiš v hladilniku nekaj časa, da se okusi lepo premešajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tatarski biftek - recept
31.12.2004 15:43:17   
Anonimen
Za kg bifteka...

najprej ga dobro zmiksaš (meso)
potem pa zmiksaš
2 čebuli
2 surovi jajci , 1 trdo kuhano
6 hudih feferonov
1 glavo česna
nato k mesu počasi po malem dodajaš zmiksano zelenjavo, posoliš in popraš po okusu in še dodaj gorčico in majonezo...

Tako vsaj pri nas doma delamo......čeprav zelo redko :)

Pa dober tek

papa

PJ

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tatarski biftek - recept
31.12.2004 16:37:54   
Pia73
Meni se pa sline cedijo samo ob omembi tatarskega, pa bom letos in še dobršen del naslednjega leta žal brez,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
31.12.2004 17:10:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?