|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kinder pingvi
4.12.2007 11:21:34   
saraja
Jutri ga bom delala, ker ima moj v četretek podelitev diplom, zato jo bom naredila v obliki torte, povejte mi recept, premer je pa 26 cm,

hvala!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kinder pingvi
4.12.2007 11:30:01   
kawasakica
evo

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3866

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kinder pingvi
5.12.2007 12:32:14   
saraja
Zdaj pa me zanima, kako naj se lotim:

Ali naj smetano stepem, pa potem dodajam mleko in želatino, ali damo v hladno mleko, nestepeno smetano in želatino?

Pomagajte mi, da ne bo polomije!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kinder pingvi
5.12.2007 17:50:56   
Balonchy
user posted image
Za biskvit potrebujemo velik pekač. Spečemo ga 2 krat (potrebujemo torej dvojne sestavine za biskvit). Beljak in sladkor stepemo v trd sneg, dodamo rumenjake, vodo ter moko s pecilnim praškom. Pečemo v namaščenem pekaču približno 15 minut. Prvi biskvit damo iz pekača, drugega pa pustimo kar v njem, samo pazimo, da se ne prime.

Krema: želatino zmešamo v 4 žlicah hladnega mleka in pustimo 10 minut, da nabrekne. Nato damo to v segreto mleko, zmešamo in počakamo, da se ohladi. V ohlajeno maso vlijemo rastlinsko smetano in stepemo do trdega.

Rezinice sestavimo v naslednjem vrstnem redu:
na ohlajen biskvit namažemo 1/2 kreme, ki jo prelijemo z 1/3 čokoladne glazure. Nato namažemo drugo polovico kreme, pokrijemo z 2. biskvitom in na koncu prelijemo s preostankom glazure.

Obvezno je treba rezinice dat v skrinjo - minimalno 40 minut.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Ali pivo res povečuje količino mleka?
Ali drži, da lahko s pomočjo piva povečamo količino mleka pri dojenju? Če to drži, kako dobro je sploh pitje piva za doj...




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?