![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 18:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahk jo namažeš na kruh, al pa spečeš kak temen biskvit, in ga namažeš z marmelado in kislo smetano.
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 18:56:39
|
|
|
|
jazz
|
Kruhov narastek, lahko jo daste na pico, na obložene kruhke popečene v pečici, sirove palačinke, kakšna pita,lahko narediš testo za pico,v smetano 2 jajčki, malo rumovga ekstrakta,limone,in pest rozin in spečeš takšno pico!
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 19:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko jo daš v kremno juho, špinačo, pire krompir, katerokoli paradižnikovo omako, ...
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 20:04:11
|
|
|
|
mojsoncek
|
Poleg ze nastetega jo lahko uporabis tudi za gratinirane makarone, polivko za solato, omako za piscancje meso, kotlete pecene v pecici (proti koncu das na vsak kotlet eno zlico smetane, zmesane z zenfom),...
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 20:59:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lakho jo zmešaš z malo sladkorja, dodaš namočene rozine, naribaš malo limonine liupinice in jo uporabiš kot namaz za palačinke tinka
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 3.12.2007 23:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pa skuhaš sirove kapelete in čez zliješ omako iz kisle smetane in kaper.
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 4.12.2007 9:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko narediš tud omako za testenine. Daš not še tuno, koruzo, jaz dam še na koščke narezane kisle kumarice....
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 4.12.2007 15:53:59
|
|
|
|
Zasanjana
|
Jaz ji dodam še sladkor in mlete orehe in potem kar z žlico jem, ker je tako dobro.
|
|
|
|
RE: Kisla smetana-kaj vse z njo 5.12.2007 8:31:02
|
|
|
|
S@nta
|
iiiiiii, hvala za ideje, no jaz sem jo na koncu polovico pojedla namazano na kruh, preostanek pa sem potrošla za kruhove cmoke, pa hvala še enkrat, da vem za drugič
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kako speči najboljše krofe?Kmalu bo na vrata potrkal pust. Ker pa pusta ni brez tradicionalnih krofov, je tokrat Fala slonček za vas pripravil nasv...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.