Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoc - Smučanje v Italiji 5.12.2007 10:52:21
|
|
|
|
tinas
|
predlagam, da pogledaš na stran www.dolomitisuperski.com. tam so na enem kupu zbrane informacije o vseh smučiščih v dolomitih (tudi o Kromplatzu). mi hodimo zdaj že nekaj let v Altabadio (Colfosco) in nam je super. hotele imaš čisto na smučišču, prog pa toliko, da jih v enem tednu ne presmučaš! sicer pa ni prav poceni...
|
|
|
|
RE: Pomoc - Smučanje v Italiji 9.12.2007 6:40:45
|
|
|
|
Ayo
|
Dolomiti
|
|
|
|
RE: Pomoc - Smučanje v Italiji 9.12.2007 8:27:29
|
|
|
|
Barbs
|
Absolutno Dolomiti ; mi sicer zdaj že drugo sezono špricamo zaradi našega "dojenčka", bomo pa zagotovo prihodnje leto šli spet v San Martino di Castrozza - punce so ti prej naštele bolj "mondene" in dokaj hrupne in nagužvane kraje - če te to ne moti, je kul, ker so smučišča super. V San Martinu je bilo nam všeč zato, ker je dokaj mirna vasica, stisnjena kot pišče k mogočni gori, smučanje je pravi užitek, proge so za vse kategorije smučarjev, pa še malce ceneje je bilo kot v Madoni ali Kronplatzu in podobno. Sicer zvečer ni kakega nočnega življenja ( mi ga nismo rabili, zato nam je ustrezalo), je pa fajn, da ko rezerviraš, pogledaš, če ima hotelček vsaj mini bazen, pa kako savno, ker zelo pašeeeee pod večer. Fajn se imejta
|
|
RE: Pomoc - Smučanje v Italiji 9.12.2007 8:54:19
|
|
|
|
rija
|
SMUčarski klub Koper je imel nekdaj zelo ugodne prednovoletne ponudbe v Civetti....
|
|
RE: Pomoc - Smučanje v Italiji 9.12.2007 9:44:56
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija SMUčarski klub Koper je imel nekdaj zelo ugodne prednovoletne ponudbe v Civetti.... Evo, točno, mi smo bili v San Martinu, so imeli tudi smučarsko šolo za otroke tam.se selijo - med prvo rundo počitnic so v enem kraju, med drugo rundo pa drugje...mi smo jih slučajno narajmali tam. Je bilo fajn za tri urce mal oddat deklice, pa še veliko so se naučili, ne glede na to, da sta obe že prej smučali. No, hotela sem reči, da je potem "šef" šole na koncu povedal, da lahko prek njih (SK KOPER) najamemo tudi apartma ali sobe, pa smučarsko karto s popustom (super ski, se mi zdi)... http://www.ski-klub-koper.si/
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?