|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj obleči?
2.12.2007 18:30:30   
kaj@
kaj predlagate da oblečem za novoletno službeno večerjo?moram res nekaj primernega kupiti,pa sploh ne vem kje naj začnem,ne maram pa posebno elegantnih oblek,sem bolj športni tip,mogoče kakšno tuniko čez hlače,tako kot je sedaj moderna,kaj predlagate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj obleči?
2.12.2007 18:40:43   
Anonimen
Jaz sem šla lani v črnih hlačah na rob, beli srajci in črnem brezrokavniku. Pa špičaki. Mamo same moške, pa še stranke so ble, sami stari dedci in je blo treba se bolj klasično oblečt. Da nebi jst edino žensko bitje preveč vn padlauser posted image .
Letos pa še ne vemuser posted image , bo brez strank tako da sm lahko mal bl sproščeno oblečena.
Ogledano mam sicer ene sive hlače in vijolično tuniko, sam še ne vemuser posted image . Sploh ne vem če to skupej pašeuser posted image

Pomoje bi prav lepo in dovolj elegantno prišlo kkšne klasične hlače in tunika. Imajo ful take lepe tunike zdej po trgovinah, take čist preproste ampak kar elegantne.

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 18:53:37   
Anonimen
A črne hlače imaš? Lahko si za gor kupiš kakšen srebrn pulover, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 18:55:54   
kaj@
no sej kaj takega sem mislila,črne ali sive hlače in kakšno tuniko,jih imajo res veliko po trgovinah,sem se naveličala teh bluzic in srajčk,vsako leto isto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 18:58:29   
kaj@
imam črne hlače in črne škornje,za zgoraj je problem,no tudi nove hlače bi si kupila,če mi bodo seveda kakšne všeč,mogoče hlače na 3/4,škornji in tunika,to tudi ne bi bilo slabo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 18:59:19   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
(športno elegantno)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 19:04:43   
Anonimen
user posted image

Tko sm bla jst laniuser posted image ...sam mal širš smuser posted image

Drgač pa hlače pa tunika lahko ful elegantno zgledajo. Sam tapravo tuniko moreš najdt. Men osebno so najbolj všeč take enobarvne, preproste, brez kkšnih okraskov. Pol maš pa itak še nakit ki dopolni vse skupej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 19:05:45   
kaj@
aspirinčica hvala za ideje,mi je zelo všeč tista prva tunika,zelena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 19:07:20   
kaj@
nakit ni problem ga imam dosti,samo ena primerna tunika...pa bo,grem drug teden v shopping in upam da kaj dobimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 19:18:27   
Anonimen
Tale je meni lep, če nimate prav mrazuser posted image :

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2483416

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?