|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fruit of the loom
2.12.2007 13:55:03   
biga
Živjo, a mogoče katera ve, kje še prodajajo nekdaj popularne puloverje Fruit of the loom? A jih sploh še imajo v kakšni športni trgovini? Npr. na Dolenjskem in v Posavju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fruit of the loom
2.12.2007 13:57:30   
Anonimen
Mene tud to zanima, ker so mi ble njihove trenirke zakon. user posted image

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 14:03:00   
Anonimen
Evo midva sva si naredila zalogo ravnokar puloverjev in trenirkuser posted image . Nabavila sva pa vse prek katalogov poslovnih daril. Se moj pač s tem ukvarja in sva nabavla morje stvari, ful poceni, še eno fenomenalno bundo 3v1 .... pa res ful poceni.
V trgovinah pa res nisem že dolgo videla te firmeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 14:39:25   
paris
A veste kje sem jaz nazadnje videla to firmo, pred 14 dnevi nekako- v Evrospinu!! Ne moreš verjet, sem prav od blizu pogledala, ker se mi je zdelo res čudno. Imeli so zg. dele - puloverje za odrasle, raznih barv. Zdaj ali so bili original ali fake pa res ne vem?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 14:44:47   
Anonimen
Nekaj stvari lahko najdeš tukaj:

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 16:27:57   
mišk
Še ne dolgo nazaj so imel ful dobro izbiro v trgovini Safari na Vidmu v Krškem. Pa še nekje sem jih vidla, pa se zdej ne spomnim. Če se bom, bom napisala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 16:29:29   
mišk
Aja, pa v Novem mestu v Bršljinu spodaj pod Tomas sportom je ena trgovina Top line. Tam jih majo tud!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 19:04:28   
Anuška79
Nekaj jih je ponavadi tudi v Neckermannovem katalogu: hlače, jopa s kapuco ter pulover. Ne vem pa če tudi v tem zadnjem. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 22:10:50   
only_me
hja moj bratec še vedno prisega na tole znamko. In vedno jo dobi - štajerski konec.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?