|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DILEMA
2.12.2007 10:32:48   
srecna_zvezda
Jutro punce!

Prosim pomagajte mi! Ne pricakujem je 5.12., danes pa sem na robcku zagledala rozkast izcedek, ko sem bila na straniscu!user posted image  No, sedaj pa nekaj ne razumem... danasnja BT je 37,4!! Sem jaz mogoce narobe razumela ali je obicajno res tako, da na dan M pade BT na prvotno stanje, torej ni povisana. Ker merim jo vsak dan, in po ovulaciji je zvisana konstantno, zadnje par dni pa je lezla z 37 na 37,1 in 37,2, danes pa toliko. Nisem pa ne bolna ne prehlajena...

KAJ BI TO LAHKO BILO? ALI POTEMTAKEM NE VELJA DA SE BT ZNIZA NA DAN user posted image ??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DILEMA
2.12.2007 10:43:54   
Fargesia
mogoče vgnezditvena?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 10:47:09   
srecna_zvezda
ma kaj pa vem....nekako ne upam niti pomisliti na to, da ne bom potem tako zelo razocarana..user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 11:01:17   
Fargesia
držim pesti zate!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 11:02:25   
trchy
kaj pa test? si ga naredila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 11:05:41   
Fargesia
pomoje je še prekmalu za test...a ne? ne vem no, jst ga ne bi pred izostankom delala...

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 11:06:14   
srecna_zvezda
nisem ga se naredila, saj naj je uradno ne bi pricakovala sele 5.12. izcedek pa se je pojavil danes...tako zelo si zelim da bi bila ugnezditvena,ampak... bom se raje pocakala kaksen dan...moram, druge ni.
Masa82 tebi pa hvala da navijas zame!

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 11:21:20   
Fargesia
je treba kr počakat! bolje! ker če je lažno negativen test, je pol ful veliko razočaranje. kr potrpi do srede!!! al pa do petka!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 11:31:58   
LuNa73
Jaz pa bi nardila test! Tole s povišano BT se mi zdi malo sumljivouser posted image user posted image ... odloči pa se sama!user posted image  Itak če pokaže test - , ga lahko ponoviš še enkrat po 5. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 11:36:07   
trchy
Jaz pa bi nardila test! Tole s povišano BT se mi zdi malo sumljivo ... odloči pa se sama! Itak če pokaže test - , ga lahko ponoviš še enkrat po 5.

se strinjam!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 11:41:31   
stunfek
ne, absolutno ni es, da najprej BT pade, nato pa se prikaže M. Zelo je različno od punce do punce. Pri meni sicer to kar velja, da se najprej spusti potem pa pride ampak marsikatera na forumu je že poročala, da ji BT pade kakšen dan po M.

Če je bil rozkast izcedek res minimalen in samo na papirju bi lahko bila vgnezditvena vendar sem prebrala, da se vgnezditvena pojavi pri komaj 10% žensk.

Na žalost moramo itak vedno počakat, da vidimo, kaj se izcimi iz naših prizadevanj :)

Jaz bi s testom počakala na dan, ko je ne pričakuješ - mene minus preveč razžalosti, da bi testirala prezgodaj in potem tuhtala, da je najbrž bilo še prezgodaj in spet upala.

Srečno in držim pesti, da se super izteče in zagledaš plusek!user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 11:54:02   
srecna_zvezda
Punce bo kar drzalo to vse, mene pa tudi zelo boli tisti minus, tako da bom raje pocakala na dan ko je ne pricakujem. Sicer pa me v spodnjem delu kar precej spika in nimam veliko upanja za user posted image ....user posted image   Upam, da bom cez kaksen dan lahko praznovala, do takrat pa..najbolje res pocakati

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2007 12:00:14   
bumbum
Lidija, jaz sem ena taka, ki ji BT ni vedno padla pred M tako, da to ni merilo, kot ti je napisala Stunfek. Seveda pa stiskam pesti zate!

Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2007 12:08:46   
srecna_zvezda
Bumbum hvala za lepe zelje. Pa saj vem...se 1x sem si sla zdaj merit BT pa je se vedno povisana,spodaj me spika, M se pa se vedno ni ulila,sedaj je ni niti kot flekec..NIC! Upam da bom lahko zdrzala do 5.12., resnicno. Upam da mi boste ve pomagale in mi stale ob strani karkoli da se ze zgodi..

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2007 12:19:55   
LuNa73
Draga lidija, sedaj BT ni več realna, saj si že bila vrjetno v gibanju user posted image ... prava je takrat, ko sam roko stegneš do termometra pa izmeriš.. nobenga gibanja... no, upam, da sem razumljivo razložla... itak pa... veš da navijamo da je ne bo... pa delamo šc šc šc... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2007 12:26:54   
srecna_zvezda
user posted image  js sm tako neucakana, da kar ne vem kam bi s seboj ta cas! Hvala vam punce!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2007 12:29:18   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: lidija_21

user posted image  js sm tako neucakana, da kar ne vem kam bi s seboj ta cas! Hvala vam punce!user posted image

dragega zagrab pa hop v postlo se mal muckat user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2007 13:22:19   
Neža7
Jaz sem dobila rjav izredek 3 dni pred M in sem bila noseča.  Za rdečega pa ne vem..

Držim prsti zate user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2007 13:31:20   
Anonimen
a s vas veliko meri temperaturo? jsz je ne pricakujem okol 7.12. pa sem za hec zmerla temperaturo pa je nimam 36,4 - a to pomeni, da nisem noseca?

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2007 14:17:28   
trinity22
držim pesti, da je vgnezditvena
me pa neki zanima, ali je bilo tega izcedka veliko?
Ker jaz sem včeri čist malo rjavega opazla na papirju, potem pa nič več nikjer pa me tudi zanima če bi to lahko bila vgnezditvena???

Kar ne upam upati, ker bom potem spet tako razočarana, pa še jutri imam pregled zaradi pregrade.
Razmišljala sem, da bi naredila jutri zjutraj test pa ne vem če mi bo že pokazalo, toliko pač da bi šla bolj pomirjena na pregled. Kaj menite ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.12.2007 15:10:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a s vas veliko meri temperaturo? jsz je ne pricakujem okol 7.12. pa sem za hec zmerla temperaturo pa je nimam 36,4 - a to pomeni, da nisem noseca?

please help

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.12.2007 15:27:42   
Erin
To nič ne pomeni. Vsaka ima drugačno BT, ene malo višjo druge malo nižjo. Meri si jo cel cikel od prvega dne M pa do konca. Le na tak način boš videla ali imaš povišano ali ne.
BT pa ni  100% pokazatelj nosečnosti zato se nanjo ne zanašajte popolnoma.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.12.2007 15:55:55   
Andromeda
trinity22 lahko da je vgnezditvena, lahko pa da je samo kakšna hormonska motnja. Sicer pa je moja znanka zanosila 2 tedna preden bi mogla it na pregled zaradi pregrade..,. Jutri naj bi rodila.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.12.2007 17:06:59   
lučka 25
lidija _21, moja BT je na dan user posted image  še vedno povišana in mi pade šele na drugi dan user posted image . Tako, da je res pri vsaki drugače. Počakaj lepo na 5.12., če je še ne bo in takrat naredi test.

anonimna, moja BT je pred ovulacijo tam nekje med 36,1 in 36,2 potem mi po O naraste na 36,6 in 36,7. To je res odvisno od vsake posameznice. Važno je, da ti na dan O pade in nato naraste za minimalno za 0,2 in nato ostane povišana.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.12.2007 17:44:20   
katra55
Vgnezditveno sem imela 7 dni pred M, bilo je zelo malo rjavega izcedka. Trinity22, laho da je to vgnezditvena, kdaj pa bi morala dobiti M?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?