|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se ena cudna vgnezditvena ali kaj??
1.12.2007 11:15:23   
jakoLUlana

Malo sem zmedena pa me zanima vase mnenje..
Vceraj zvecer sem opazila kri (svetle barve in redka- ne kot user posted image ) in sem si rekla- ok mogoce je vgnezditvena
Danes zjutraj pa se kri nadaljuje, ampak je zelo malo in je rjave barve - kot vcasih po koncuuser posted image

Zdi se mi prehitro za user posted image , ker naj bi jo dobila 8.12. in je vedno tocna. ZANIMA ME koliko vgnezditvena ponavadi traja?
hvala vsem za odgovore pa lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj??
1.12.2007 12:32:14   
Anonimen
ja dejte kej napisat k mam podobn problem tud jst.

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2007 13:24:42   
lana38
Pri meni je vgnezditvena trajala 3 dni, ampak je bil vsak dan bolj bled izcedek. Svetla kri je bila samo čisto malo prvi dan, drugi dan pa že rjavkast izcedek.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2007 16:39:33   
jakoLUlana
hvala lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2007 20:03:04   
trinity22
Tudi jaz sem imela danes čist mal rjavga izcedka na papirju, pa se tud kar deeeebbbbeeeelllooo pogledala kaj je zdaj to?

Pa si še vedno ne znam odgovorit, zdaj pa ni nič več. Danes pa je 23. dan od zadnje M. Bi lahko to bila vgnezditvena ????

hvala za mnenja

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2007 20:11:21   
metuLJchy
Upam, da pri vas gre za vgnezditvene krvavitve, moram pa povedati svojo izkušnjo. Jaz imam dostikrat takšne izcedke, bodisi na sredini ciklusa ali kakšen dan pred menstruacijo. Do sedaj izcedek še nikoli ni bil vgnezditvena, na sredini ciklusa lahko pomeni ovulacijo, lahko opozarja tudi na kakšno hormonsko neravnovesje. Seveda, lahko je tudi vgnezditvena. Dajte sporočit pa srečno! user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 17:51:56   
katra55
Pri meni je bila vgnezditvena 7 dni pred M, bilo je samo malo rjavega izcedka en dan.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 18:56:00   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Pri meni je bila vgnezditvena 7 dni pred M, bilo je samo malo rjavega izcedka en dan.

dala si mi malo pozitivne energije user posted image .. ta izcedek sem imela natanko 7 dni pred (ne)pricakovano M..
Bomo videli naslednji teden.. ja, sele naslednji ponedeljek bom delala tst, ce ne bo prisla user posted image .. Kje je sele to, se mi zd cela vecnost

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 19:01:08   
trinity22
jakoLUlana držim pesti in da čez 7 dni zagledaš user posted image , drugače pa imam kot si verjetno že prebrala enako težavo kot ti, le da imam jaz zelo neredne cikle pa niti ne vem kdaj naj jo NE pričakujem.

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 20:48:51   
katra55
jakoLUlana je lepo slišat da si nekomu dal poztivno energijo, jaz sem test(CB) delala en dan pred M pa mi je pokazal+, držim pesti da si user posted image , za srečo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 21:22:46   
jakoLUlana
hvala vsem za odgovore in lepe zelje.. user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 14:17:05   
Anonimen
Vgnezditvena krvavitev naj bi bila 7. do 10. dan po oploditvi. Sicer pa bi v nosečnosti ob vsaki krvavitvi svetovala obisk pri zdravniku. Pri meni se je namreč to, kar je zdravnica (brez pregleda) ocenila kot vgnezditveno krvavitev, končalo s splavom v 6. tednu. Zdaj si očitam, da bi morala biti bolj vztrajna in zahtevati preiskave, je pa tudi res, da se tako rani splavi težko preprečijo. Pazite nase!

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?