Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 17:40:47
|
|
|
|
Gina
|
Ne gre zame. Moji frendici je zamujala M, naredila je CB - 14 dni nazaj - in test je bil pozitiven. Na UZ pa se še danes popolnoma ničesar ne vidi, ne zarodka, ne vrečke, ali kako že temu rečejo, ničesar pač. Niti prejšnji teden se ni. Ali je možno, da CB pokaže nosečnost, v resnici pa je ni? A je kakšna to že doživela? Kar verjeti ne morem. Jaz sem mislila, da je kvečjemu možno obratno. G je ni poslala na merjenje količine nos. hormonov, dalal ji je tablete za sproženje M. Nič mi ni jasno. A ima kakšna kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 17:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
G bi mogla pogledati če ni izvenmaternična nosečnost
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 17:45:05
|
|
|
|
nuala
|
Izvenmaternična nosečnost?
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 17:50:01
|
|
|
|
Janya
|
Ja samo bi G morala prej potrdit ali ne, če gre res za nosečnost. Možno da gre za IMN. Pozorna naj bo na kakšne bolečine.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 18:11:52
|
|
|
|
Gina
|
Ne, to sem jo najprej vprašala, če je izvenmaternična, pa mi je zatrdila, da je G res fuuuul dolgo delala UZ in pregledala vsepovsod. To bi ji jaz verjela, ker poznam to G, sem jo dolgo nazaj tudi sama imela, pa na UZ se resnično zelo dobro spozna.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 18:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj gre nazaj in gre delati krvni test.Kar tako dati tablete če nisi 100% .jaz ne bi
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 18:46:16
|
|
|
|
willma
|
Meni je enkrat G povedala, da je lahko zelo rahel plus na CB tudi lažen. Prav tako je znano, da določene substance (nevem katere) povzročajo lažen pozitivn noseč.test. Sem enkrat videla na Discovery, je celo moškemu jasno pokazal pozitiven test. Kaj pa je jedel, da je temu bilo tako, pa sem nažalost pozabila
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A je že kdaj rodila in koliko nazaj? Jaz sem imela pred drugo nosečnostjo en lažno pozitiven test, samo jaz sem potem dobila M še preden sem prišla h G na prvi pregled. So mi potem rekli, da je možno zaradi pobrkanih hormonov.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:28:44
|
|
|
|
Gina
|
Ja, pol leta nazaj, vendar ne doji več že 2 mes. A misliš, da bi bili še kar zbrkani hormoni tolk fejst, da bi kar plus kazal CB? willma, tega tudi nisem vedela, ampak bo najbrž že držalo, samo je pa po moje ful šok, če misliš, da si nos., potem pa v resnici kar nisi - ker si nekaj čudnega jedel ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Med ovulacijo zna tudi pokazat pozitivno. Sem nekje prebrala pa nism verjela, pol sm pa en mesec probala in mi je jasno med O pokazalo dve črtici. Tako da je mogoče imela ta mesec ful pozno O. Bi pa jaz osebno šla preden bi vzela tablete na krvni test. Magari samoplačniško.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:34:52
|
|
|
|
polly80
|
predlagam,da najprej še enkrat naredi test,za vsak slučaj..če bo še enkrat pozitiven,potem naj gre k ginek.in mu to pove,pa bodo že ugotovili.če bo neg.,potem je res test pokazal narobe,saj so 99,9% zanesljivi..naj naredi test še enkrat!!!
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:36:16
|
|
|
|
Gina
|
A tudi med O pokaže plus? Evo, danes bom pa vse sorte zvedela. Imate pa prav punce, najbrž bi bilo res najboljše samoplačniško test delat, bom ji rekla. Saj to delajo po ZD tudi samoplačniško najbrž.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:37:13
|
|
|
|
frutka_
|
Možno da gre za bio-kemično nosečnost. Hormon beta HCG je prisoten, ploda pa ni. Druga opcija je IMN.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:40:33
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Možno da gre za bio-kemično nosečnost. Hormon beta HCG je prisoten, ploda pa ni. Kako pa do tega pride?
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 19:53:06
|
|
|
|
frutka_
|
Hm, ne vem točno ampak z menoj je ležala ena mamica, ki je imela vse teste poz. tudi krvni test je kazal +, ampak ploda ni bilo. Čez par dni je začela krvaveti in prišlo je do SS. Druga opcija ša je IMN. To lahko potrdijo šele na UZ.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 20:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja, pol leta nazaj, vendar ne doji več že 2 mes. A misliš, da bi bili še kar zbrkani hormoni tolk fejst, da bi kar plus kazal CB? Jaz sem bila pri tem lažnem testu 8 mesecev po porodu in 5 mesecev po koncu dojenja.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 21:11:06
|
|
|
|
anna28
|
meni je clearblue pokazal nosečnost, v naslednjih dneh sta bila urinski test v laboratoriju in test krvi negativni... meni je g povedal da baje imamo menstruacije, za katere sploh ne vemo da so na nek način tudi SS, seveda če imamo nezaščitene spolne odnose
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 21:26:48
|
|
|
|
ElaM
|
Meni je baby check tudi pokazal pozitivno, pa nisem bila noseča. Bi pa najbrž G videla, če bi se v maternici kaj dogajalo, ker bi bila sluznica odebeljena. Predvidevam.
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 30.11.2007 21:39:35
|
|
|
|
Pia77
|
Tudi ni nujno, da se IMN vidi na UZ, sploh tako zgodaj.
|
|
|
|
RE: test pozitiven, zarodka ni - je možno? 1.12.2007 21:32:38
|
|
|
|
Gina
|
Hvala, punce. Vidim da v resnici obstaja taka možnost, čeprav se mi je zdelo neverjetno. Upam, da se bo vse obrnilo tako, kot je prav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?