|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
29.12.2004 7:28:47   
Tasika
Sem v 30.t in počasi začenjam imeti probleme s spanjem. Večkrat se zbujam, nikakor ne najdem ugodnega položaja,... Menda obstaja nekakšna blazina - črv, ki je v veliko pomoč, predvsem v oporo trebuščku. Ali katera pozna to stvar in kje naj jo iščem?

Hvala za vse odgovore
Tasika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje
29.12.2004 9:15:55   
lol
ne poznam tega sem pa imela povštr med nogami,

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje
29.12.2004 10:06:44   
Lunca1
Najbrž misliš na blazino za dojenje. Nisem prepričana, mislim pa da imajo take v Avstriji v Toysrus. Jaz imam blazino za dojenje od Odeje, samo je drugače oblikovana - kot črka U.

lp Lunca

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje
29.12.2004 10:13:18   
Anonimen
Saj je una iz Toysa tudi v obliki črke U.

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje
29.12.2004 10:25:24   
Lunca1
Potem bo pa mogoče kakšna druga lahko pomagala:ups:

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje
29.12.2004 10:32:14   
spacey
Jaz imam tudi blazino za dojenje in jo toplo priporočam. Od kar z njo spim (in ne s pouštrom), verjemi da veliko več in lažje spim ter manj se zbujam. Kupila sem jo Baby Centru oz. Božiček mi jo je :)- in je znamke Odeja.
Imajo jih pa v Mladiki (komisijska trgovina).

Lp;
P 9nebesa 29t

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje
29.12.2004 10:33:25   
Anonimen
Seveda lahko tudi kakšna druga pove izkušnje s to blazino, ampak vem, da jo na splošno vsi zelo hvalijo. Fino je, da jo imajo tudi v Odeji, vsaj ni treba v Avstrijo letat. Tudi pozneje, za otroka, je super. Naš se je končno navadil sam sedeti, ko smo kupili to blazino, in sem ga lahko pustila samega z blazino okoli, da se ni skozi zvračal in so povštri lezli preč od njega.

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje
29.12.2004 14:43:06   
žogica marogica
Živjo Tasika

pred kratkim sem tudi jaz spraševala o teh blazinah in našla sem eno v Arielu, ki je mislim da čisto ravna, je pa precej dražja od ostalih (14000 sit), potem sem pa še malp pogledala naokoli; v Mothercar-u imajo tudi blazine, ki se precej raztegnejo, so pa tudi malo na U, samo so bele in se mi je zdelo malo nepraktično, potem sem pa našle v Rožni dolini Infant (poišči tel. na internetu), ki jih izdelujejo sami- so malo na U, imajo pralno prevleko,pa tudi blazina sama je pralna in stane 8000 sit, pa kar nekaj vzorčkov blaga je, tako da sem se odločila za to. Zraven dobiš navodila za različne načine uporabe za mamice in dojenčke.

Upam, da sem ti kaj pomagala.
Pozdravček

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spanje
29.12.2004 15:51:40   
Tasika
Uf, tole je pa izčrpno. Hvala vsem :rozica: za odgovore, bom malo potelefonirala.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spanje
29.12.2004 18:06:04   
spacey
žogica marogica; a ti si tudi navodila za uporabo dobila zraven? Bi te prosila (če boš pri času in volji seveda), da tukaj malo napišeš kako in kaj se jo da uporabljati, tako za mamice kot za dojenčke, ker me res zanima. A so tudi kake slikice zraven?

Hvala in lep pozdravček!

P 9nebesa 29t

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spanje
29.12.2004 23:25:15   
žogica marogica
Zdravo Spacey
Zraven so bila zelo enostavna navodila in skicirani položaji, tega žal nimam več, lahko ti pa opišem.

Za mamice: v sedečem položaju si jo položiš za hrbet in ti roke počivajo na krajcih (notri so drobne kroglice, po moje stiropor, ki se fino prilagodijo in razporedijo); v ležečem položaju - na priporočeno levem boku si daš en konec pod glavo, vmes imaš podložen trebuh in drug konec med kolena oz. stegna, je pa tudi fino za leže na hrbtu in potem z rokama od spodaj objameš konca.

Za otročka pa imaš lahko za oporo, ko leži na boku in sicer položiš blazino za dojenčkovim hrbtom in en konec blazine mu daš med nogice, kar je fino, ko so otročki na široko povijani in zaradi kolkov; če pa leži na hrbtu je ena slikica, ki je sicer drugačna od tega kar ponavadi vidim in sicer je sredina, torej najširši del pod njegovimi nogicami, tako da so kolena in spodnji del nogic dvignjeni, konca pa gresta k glavici.

Mislim, da je še kaj, ampak se sedaj res ne spomnim.

Upam, da si predstavljaš
Pozdravček od :nosecka: 35t

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spanje
29.12.2004 23:34:20   
spacey
Najlepša hvala. :rozica:
Si znam predstavljat in bom že zdej pred TVjem sprobala položaje in namestitve.

Lahko nočko in sladke sanje. :muca:

Pozdravček;
P 9nebesa 29t

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
4.1.2005 22:20:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spanje
5.1.2005 14:21:17   
bivka
Tudi jaz imam lunico, ki sem jo kupila v Toysu. Zelo mi odgovarja, ampak vseeno slabo spim. :((
Lp, B (33t)

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?