Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti barvo za barvanje na steno 30.11.2007 10:10:56
|
|
|
|
filipina
|
jaz sem uporabljala kar dipije, ki sem jih mešala z navadnim jupolom. Ko sem pobarvala kar sem želela, sem pa prelakirala z domflokom, tako da zdaj samo prah obrišem dol. Jaz sem si po celem stanovanjo naredila kvadratke, male in velike, ampak sem si samo željeno velikost kvadratka oblepila z takšnim trakom kot je selotejp, samo da je papirnat. Ful lepo je izpadlo. Šablone, pa dobiš v obiju, ali pa kar v mavrici.
|
|
RE: Kje kupiti barvo za barvanje na steno 30.11.2007 13:00:15
|
|
|
|
DANVARI
|
če si iz Ljubljane je v City parku trgovina Art kjer imajo take barve in tudi različne šablone ali pa Levček v Hali A v BTCju tudi, pa Prometej na Mali ulici.... v glavnem vse te atr trgovine imajo take stvari pa še v redu je ker so barve v majhnih količinah in ni potrebno cele litre kupovat za en listek narist.
|
|
RE: Kje kupiti barvo za barvanje na steno 3.12.2007 12:15:58
|
|
|
|
*BellaLuna*
|
Jaz sem par osnovnih barv kupila v Bauhausu, kjer imajo pakirane tudi čisto male količine (po 50 ml ali več), druge barve pa sem sama namešala. So pa to prav stenske barve.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2007 12:27:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje kupiti barvo za barvanje na steno 3.12.2007 23:38:50
|
|
|
|
micamuca
|
Živijo, Jaz sem uporabila navadne tempare, samo ne smejo biti pregoste. Potem smo čez 3 leta prebarvali stene in se je vse lepo zakrilo - čisto rez problemov. Pa še poceni so
|
|
|
|
RE: Kje kupiti barvo za barvanje na steno 4.12.2007 10:50:25
|
|
|
|
mateyka
|
akril za notranje prostore - to je vse kar rabiš. potem jih lahko še pereš z vodo (sam ne preveč močno drgnit). katerikoli za notranje prostore bo ok po mojih izkušnjah
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?