|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spuščanje trebuha
28.11.2007 18:16:46   
Anonimen
Pozdravček!

Kolko pred porodom se ti trebuh spusti? Kaj je sploh to povezano z začetkom poroda al to je od vsake nosecne različno?
Upam , da ste moje vprašanje razumeleuser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spuščanje trebuha
28.11.2007 19:04:12   
bsasab
Jah, to tudi mene zanima..., PDP imam to nedeljo, trebuh je pa se kar visoko..., sicer cutim da mi pikica pritiska navzdol, ampak se na mojem trebuhu to prav nic ne pozna...

Ce ma katerakoli kaksno mnenje, ga naj prosim posreduje...

Lep hvala vsem...user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 20:49:12   
SašaR
To je popolnoma odvisno od vsake nosečnice posebej. Meni se je spustil dva meseca prezgodaj in sem izgledala kot da bom pikico izgubila. Potem so se začeli tudi popadki, ki so mi jih ustavili in sem prišla do konca. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 20:58:55   
*erika*
men se sploh ni spustu,js sm v porodni mogla porint mal da se je mala spustila.tko da je cist odvisno od vsake zenske ene majo celo nosecnost spuscen trebuh

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2007 12:10:37   
Anonimen
Jaz imam PDP 8.12.. G mi je rekla že prejšnji teden, da se je spustil dol, včeraj pa, da se lepo pripravlja. Ko pa sem jo pa vprašala, če je možno ta teden pa je rekla, da je možno, sicer da je glavica še malo zadaj.
Sama pa mogoče občutim edino bolj pri premikanju otročka bolečine v mehurju in špikanje v spodnjem delu trebuha. Jaz sama ne bi ugotovila, ali se je spustil ali ne. Kdaj bomo rodili, bomo pa še videli. Samo upam, da bo moj doma. Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 13:01:39   
benika
Meni se je trebuh spustil včeraj, rok pa imam 2. januarja. V 1user posted image  se mi pa sploh ni spustil in smo se še v porodni sobi krepko namatrali, da se je naš user posted image  spustil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2007 13:22:46   
klarisima
Kolikor sem jaz seznanjena ni pravila za spuščanje trebuha. Vsaka nosečka je poglavje zase. Moj trebušček se je npr. spustil ta teden, špika bolj pogosto in sramna kost je začela boletuser posted image PDP pa je 10.12.
Upam, da se mi Rim bliža user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2007 18:20:03   
jasika
meni se je tri dni pred porodom in tako kot pravijo pri vsakem spuščanju je drugače.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 18:51:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2007 20:22:26   
Naja30
Meni se prvič ni nič spustil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?