|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urejanje ciklusa
28.11.2007 17:43:05   
Anonimen
živjo punce!!!!mene pa zanima po kolikšnem času se vam je uredil ciklus po prenehanju jemanja KT???jaz sem prvič dobila na 35dan,drugič pa na 39dan s tem da me je drugič čez cel mesec ful matralo,sem mislila da mi bojo jajčniki eksplodiraliuser posted image danes sem si pa kupila čaj krvomočnica ker naj bi to pomagalo!!!ta tretjo pa še čakam in upam da je ne bouser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urejanje ciklusa
28.11.2007 17:54:41   
zorica

To pa je težko povedati, je od ženske do ženske drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 18:20:32   
nicnic
Jaz sem imela takoj po prenehanju KT redne cikle na 30 dni. Je pa res, da sem jih jemala samo 2 leti, ker mi niso nobene ustrezale - jemala pa sem Cilest, Logest, na koncu pa še Yarina. 

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 18:40:09   
srecna_zvezda
Jaz sem jih jemala dobro leto in pol oz. slabi dve leti in moram povedati da je pri meni bilo tako, da sem M vedno dobivala po prenehanju KT na 32 do 36 dni. Enkrat je prisla na 33 dan enkrat pa na 34 oz.35 dan. Tako da ja ...verjetn je odvisno od vsake posameznice. Pac pr vsaki telo drgac reagira..Sem pa jemala Logest.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 21:34:39   
Andromeda
Jst sm 8 let jemala različne KT - stediril d, logest in yarina. S KT sem prenehala marca in mam še zdej zmešane cikluse- od 31 do 43 dni, no zadnje 3 so ble točne na 34 dni, tko, da upam, da se je zadeva uredila, seveda pa še bolj upam, da je lep čas ne bo user posted image . Moje prijateljice pa imajo tud take izkušnje, da nekaj časa po jemanju KT sploh niso dobile M, ena je ni mela 4 mesece, ena pa je 1 M, dobila, pol pa skoraj pol leta nič.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 10:46:59   
jazzz27
Te lahko vpašam, katerga G maŠ? Lahko tud na zs odgovoriš.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2007 11:02:14   
pipika123
Jaz tudi jemala Logest 8 oz 9 let. Me prav zanima kako bom imela zdaj. Zdaj jih ne jem 3 dni. user posted image  Tako da je časa na pretek.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2007 13:48:34   
gajka
Podobno vprašanje je bilo nedolgo nazaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2117430

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?