|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj znajo...
27.12.2004 19:05:02   
puncica
vaši 7 mesečniki? Dejte mal povedat, da vidmo kje smo in kam bomo prišl.

Naša punčka:
- se kotali po postli najraj iz trebuha na hrbet
- hoče sam poskakvat v naročju
- se poskuša plazit pa ji ne rata dat ene noge nazaj :)-
- vse je tako zanimivo okol nje da ne bi nič spala
- rada meče igrače na tla in potem se ji fajn zdi ko same nazaj pridejo:)-
- obožuje gosto hrano, mleka sploh ne mara več
- najlepš se je igrat z nečem kar je prepovedan (šumeča vrečka, daljinc, mobitel, telefon,...)
- obožuje sankaško polko, (to itak veste:)-) in se ji kr oči zasvetjo ko damo to gor
- ful rada gleda knjigice, sploh tiste iz pvc so še dobre povrhu
- obožuje kopanje in bi rada prijela vodo pa ne gre
- ful se ji fajn zdi čofotanje
- z atijem se ful rada pogovarja po telefonu in če ji pustim je :((
- rada vleče prt z mize
- sovraži previjanje, ker nič ne more, se zvija ko ena kača
- pozna svojo dudiko in če jo ati vzame je kr huda
- sovraži ko se prevrne na bok in potem na hrbet in se ne more nazaj usedit :((
- skratka še polno stvari je
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj znajo...
27.12.2004 21:43:38   
puncica
A pol ni tle nič otročkov 7 mescev starih al kaj.:zmeden:

No pa sem misla da se mi bo vsak katera pohvalila kaj vse že znajo vaši otročki pa nič, ja očitno so čvek teme ala "AnaLiza" bolj popularne.:zmeden2: Zdej sem pa žalostna:(.Ja no bom pa v kako revijo pogledala pa bo, če že tle ni nič.

Pika a se tvoja že kej na noge noče postavt? Moja bi kr skakala v naročju, pa ne vem če ni to še prehitr, ko enkrat pogrunta se sploh noče usedit kar trda rata, je prav smešna:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj znajo...
27.12.2004 21:46:20   
Anonimen
Punčica, daj na dojenček in otrok. Bo več efekta.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj znajo...
27.12.2004 22:10:18   
Gina
Naš mali je zelo naporen, skoraj nič ne spi čez dan, sicer pa

- že mesec in pol sedi brez opore, pa se seveda sam usede
- od točno 6. meseca sam vstane
- od 5,5 mes. se plazi povsod, zdaj ni nič več varno pred njim! (še naša psička se ga boji, hi, hi...)
- hodi ob vsaki stvari, ob vsaki se seveda tudi dvigne
- stoji oprt samo z eno roko, najbolj nevaren pa je, ker stalno plazi za mano in se dviguje ob mojih nogah (beri hlačah)
- najraje me vleče za lase
- grize, ko ga dojim (auč, sploh ne vem več, kaj naj naredim)
- ima 3 zobke
- končno je začel jesti gosto hrano (cca 1 teden nazaj), pa še to nič sadja (prej je ven pljuval)
-komaj ga previjem, se vrti kot vrtavka
- stalno nekaj razlaga
- ves čas hoče, da ga zabavam
- obožuje daljinca, telefon, mobi...vse "moške" stvari
- podnevi spi 2x po pol ure, ponoči pa (trkam) spi

Najbrž sem še ful stvari pozabila. Je pa tak cukr, tale naš mali škrateljček. Vsi ga samo lupčkamo in crkljamo.
Pa pa

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj znajo...
27.12.2004 22:25:46   
Una
Naš mali, ki je že kar veliki, pa dela tole:
- z rokami se poriva naprej (puza) in vedno pride tja, kamor si zamisli
- prekotali se iz trebuščka na hrbet in obratno
- vse je tako zanimivo okoli njega, da ne bi nič spal
- gosto hrano je rad, mleka skoraj ne mara več
- tut on bi se rad igral s temi stvarmi: šumeča vrečka, daljinc, mobitel, telefon, tipkovnica, olfa nož...
- baje, da rad posluša harmoniko (tako pravi stara mama, ko ga pazi, morata gledati tist kanal TV Petelin)
- ko pride v stik s knjigami in papirji, revijami in časopisi, se začne kar trest in ne ve, kaj bi naredu
- tudi on obožuje kopanje in bi rad prijel vodo pa ne gre + rad čofota
- rada vleče prt z mize
- če mu pade duda iz ust ali če mu jo kdo vzame, si jo zna dat sam notri
- ful rad ima rastline (rože) in jih je že velik povleku
- rad se pogovarja z živalmi (kuža, muca)
ITD

Papa, Una

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj znajo...
27.12.2004 22:42:20   
puncica
To punce, to sem hotla slišat:bravo::bravo: Ma komi čakam da bo pogruntala kako se plazi po kolenih, ker zdej se kr prevrže na trebušček, pol pa na hrbet, pol pa ne ve več kaj naj, pa v jok:)-, pa seveda mami da spet v sedeč položaj in jovo na novo.

Ej a ste jim kej pomagale al so sami pogruntal kako stat pa se plazit? Ma naši kr ne rata, pol je pa jezna:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj znajo...
27.12.2004 22:58:40   
Gina
Jaz sem ga samo zelo veliko dajala na tla. Pa posteljo je moj ogradil(Mava kar ograjo gor). Zgleda hecno, ampak je ful praktično. Nisem mu nič pomagala ne pri plazenju ne pri vstajanju. Moj križ ni ustvarjen za to, hi, hi... Aja, ma pa tudi tako stajico, ki ima široke kvadratke, da se lažje prime in gor potegne. Je bil pa ful hecen, ko je na začetku, ko se je postavil na vse štiri migal naprej pa nazaj...Potem je pa čez kar nekaj časa šel v rikverc, pa se je tako jezil. Smo se mu nasmejali.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?