Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 12:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Greš tja in te vidijo kako se obnašaš. Že tam izveš, če bo bolniška podaljšana ali končana. Ponavadi gredo tja tisti, ki so na bolniški več kakor eno leto.
|
|
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 12:51:39
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja no, nisem na bolniški eno leto, ampak od sredine septembra, sem pa noseča in mi je prav čudno da me kličejo dol, a bi radi vidl č mam dost modro rit k sm se zvrnla po stopnicah.
|
|
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 13:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Riti jim sigurno ne boš kazala, kvečjemu bi jo pokazala tvojemu zdravniku ali ginekologu. ja po moje nimaš izbire, hočeš nočeš moraš it in tam boš izvedela ali greš lahko v službo ali ne.
|
|
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 13:04:28
|
|
|
|
Taula
|
Čudno je tole. Tja moraš iti da vidijo kako si. Kaj si na bolniški mogoče zaradi bolečega križa? Da bi te v živo videli kako to nate vpliva Kaj vam samo za 14 dni podaljšajo. Meni so danes dali odločbo za 1,5 meseca.
|
|
RE: moram k imenovanem zdravniku 27.11.2007 13:09:01
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja saj to bom šla ker mi pač drugega ne preostane, ampak sam zanimal me je kako to tam zgleda. Taula: sem pa na bolniški zaradi bolečega križa ja. Delam vaje kakor mi je priporočila fizioterapevtka, ampak me potem včasih spodaj začne bolet trebuh. Delam pa v vrtcu in vem da če bi šla delat bi se stanje zelo poslabšalo, ker se v vrtcu večinoma držiš dol, veliko je sklanjanja vzigovanja... ker me je križ v službi večkrat bolel tudi ko nisem bila noseča, ampak nisem šla pač zaradi tega na bolniško, sedaj pa tale velik trebuh k me že tako vse tišči pa še križ. Samo to je in upam da bi mi odobril, da bi bila lahko doma. Lp
< Sporočilo je popravil Sandra* -- 27.11.2007 13:10:09 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?