|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   merjenje temperature
26.12.2004 18:58:47   
Dadi
Vem da tukaj vse obvladate zadevo z merjenjem temperature in opazovanjem sluzi. Me pa zanima kje si merite temperaturo? V neki knjigi sem prebrala da se jo lahko meri v nožnici ali pod jezikom...Pa še to kako si to temperaturo zapisujete? Imate kakšne posebne tabele?
hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   merjenje temperature
26.12.2004 19:08:53   
majana
JAz sem tudi ena izmed tistih, ki vsako jutro meri temperaturo, s tem da jo jaz rektalno (v riti):zmeden:
Tudi sluz sem se naučila opazovati. Vse skupaj kar gre. Kar se tabel tiče, si jaz naredim eno za celoleto samo za temperaturo, sluzi pa ne vpisujem, čeprav bi bilo bolje, če bi jo.
Drugača pa lahko najdeš primer tabele v knjigi Naravno in zaneslivo, kjer so opisana tudi vse metode opazovanja in vrednostenja temperature, sluzi in materničnega vratu.

lp

aja, za informacijo klomifenkam. Zgleda, da je klomifen deloval, ker temperatura in sluz govorita o tem, da je ovulacija bila. Pa tudi pridno smo:sloncek::ups:
pa lep večer

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   merjenje temperature
26.12.2004 19:10:01   
majana
poglej to
http://www.ovulation-calculator.com/fertility-charting-f.pdf

copy paste bo potreben. Je pa to tabela za vpisovanje ...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   merjenje temperature
26.12.2004 19:32:11   
Dadi
Hvala majana....sem še zelena na tem področju tako mam še en kup vprašanj. Me pa zanima a je merjenje temperature verodostojno samo zjutraj? bvg

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?