Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 25.11.2007 23:31:13
|
|
|
|
lelaval
|
Prvič slišim.
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 7:28:23
|
|
|
|
muha1
|
Baje je odvisno od občine
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 9:28:10
|
|
|
|
piščanc
|
tako je kot pri zdravnikih, če imajo koncesijo, se pravi da jih občina podpira (privat varstvo) potem je subvencionirano. je pa odvisno od občine do občine, vprašaj
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 9:33:26
|
|
|
|
fricka
|
Mislim, da je mnogo večje vprašanje kje najti zasebno varstvo, ki ni na črno. Kot vem, so zateve tako visoke, da vse varuške delajo na črno.
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 9:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor je meni znano, dobivaš pri otroškem dodatku še nekaj zraven, če otrok ne hodi v vrtec.
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 10:23:23
|
|
|
|
naniplus4
|
Ne, zato imaš pa pri predšolskem otroku, ki ni vključen v VVZ za (ne vem točno 10 ali 20%) višji otroški dodatek za tistega otroka.
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 12:34:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Kolikor jaz vem je možno, to imenuje nekako dislocirana enota pod okriljem vrtca. Vem, da je tako imela ena ženska v našem kraju, če pa še ima pa ne vem..Je imela moja prijateljica otroka pri njej, imela je pa 5 otrok.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?