|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   praznenje mehurja
24.11.2007 16:31:11   
portugalka
meni se vse čas nosečnosti dogaja, da kar ne morm do konca psrazniti mehurja.
sm šla na nuhalni na WC 3minute preden me je pregledala in evo - ne izpraznjen mehur...
imam ves čas občutek kot da "ne morem vsega iztisnit", kot da ne morem kontrolirat s svojimi mišicami pritiska...
kak nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: praznenje mehurja
24.11.2007 16:35:32   
Anonimen
Temu se reče delna retenca (zastoj) urina. Sama sem jo imela(popolno), ko mi je počila cista na jajčniku- urin so mi iz mehurja izpraznili s pomočjo katetra. Potem je bilo boljše.

Zastoj urina lahko privede do pogostih vnetij mehurja. Kakšne druge rešitve razen katetra, se zdaj trenutno ne spomnim.

user posted image

(odgovor članu portugalka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2007 18:04:42   
BaByGiRl
Ja, lahko je to, kar je rekla aspirin. Če pa si že kar v visoki nosečnosti, je pa lahko enostavno to, da otroček tišči nekam tam. Za vsak slučaj vprašaj svojega G, da ne bo res kaj narobe brezveze

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2007 19:04:49   
Magi*
meni se to dogaja od začetka nosečnosti, tudi v prvi je bilo enako. s tem, da mi na začetku G sploh ni hotel verjeti, da ne morem lulat. po UZ pa je videl, da imam mehur takooo poln. no, takrat je šlo za retenco (nisem cel dan mogla na vodo; zdaj pa imam samo problem, da ne gre vse ven)

pomagam si tako, da pogosto hodim na vodo, veliko pijem, na WCju se poskusim namestit (se nagnem naprej) tako, da lažje gre. kadar je zelo hudo grem pod tuš. topla voda po hrbtu mi pomaga, da toliko sprostim mišice, da lahko lulam.

zoprno, bo pa minilo. vsaj prvič je.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 0:11:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: praznjenje mehurja
26.11.2007 12:07:05   
portugalka
sem v 13t. - tko da nič konkretnega še ne pritiska na mehur v taki meri...
in danes spet: zbudim se s takim pritiskom v mehurju, da je bolečina ogromna, potem pa na wc in malo,premalo... in grem v kuhinjo in ker bolečina ne popusti, spet na wc in ponovno kot da pred minuto nisem bila na wc-ju...
čez dan pa skoraj nič - pa pijem, kolikor morem........

Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: praznjenje mehurja
26.11.2007 12:20:31   
Neža7
Jaz sem vedno bila čez noč na WC-ju.
2x se mi je zgodilo, da sem ful dobila pretisk in samo malo je izteklo in sem še vedno imela pretisk, da moram iti, da v 1 uri sem bila na WC-ju vsaj 10-12x Potem je kar prepostilo ta občutek, čeprav nisem veliko dala ven iz mene samo kaplice.
Bila sem user posted image  16T..

Pri 19T sem imela SS zaradi vnetje... user posted image  vendar ne vejo kako je prišlo do vnetje....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......