|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v bazenu
23.11.2007 11:35:09   
StBarbara
ojla,

se je katera kopala v bazenu med nosečnostjo ( npr. Atlantis)?
Kako pa je z gljivušami user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje v bazenu
23.11.2007 11:51:44   
Estrella*
Oj!

Jaz sem se kopala v vodnem parku Bohinj, normalno 1x tedensko. Uporabila tampon. Nimam nobenih problemov z gljivicami. Sicer sem se med prejšnjo nosečnostjo kopala ravno tako do konca. Res pa je, da z gljivicami nisem imela nikoli problemov oz. jih nisem nikoli dobila.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 13:14:42   
Ninica
Tudi jaz sem se med nosečnostjo kopala v bazenu. Uporabila sem antibakterijske tampone Senta. Dobijo se pa v Müllerju. Nikoli nisem dobila glivic. Res pa je, da nisem posedala po robu bazena, kjer jih je največ. user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 13:24:46   
Anonimen
Men se pa zdi,da kopanje v bazenu v času nosečnosti ni dobro.Saj tako mi je tudi moja g rekla.Malo se pa le moraš le nazaj držat od stvari v nosečnosti.Nosečnost traja samo 9 mesecev pa bi se rade kopale pa hodle v savno,kopeli.Naj te stvari malce počakajo pol,ko je pa kaj narobe pa se jočete.Jaz osebno sem imela slabo izkušnjo,ker je imel sin infekt v krvi ob rojstvu pa so me takoj vprašali,če sem se v nosečnosti kaj kopala.Valda sem se.Zdaj,ko sem pa drugič noseča pa se nebi za nobeno ceno.Gremo sicer se večkrat kopat,že zaradi otroka.Ampak jaz se ne kopam ju samo opazujem kako z mojim možem uživata,vmes preberem časopis in to je to.To je moja izkušnja in moje mnenje.LP

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 14:26:36   
Ayo
Jaz redno, tedensko hodim na plavanje ze od zacetka nosecnosti, sedaj ko se je zacelo grdo vreme tudi po 2x, ker je prakticno ostal to sedaj se edini sport 3 tedne pred PDP-jem user posted image
Sem nagnjena h gljivicam, ampak moram potrkat, da sem jih sedaj med user posted image  dobila samo nekje v 3/4 mesecu, pa niti ne vem ce je bilo to od bazena...
Skratka tudi moj g je zelo ZA plavanje, baje tudi pripomore k lazjemu porodu...pac ostati aktiven tudi v casu user posted image  je lahko samo pozitivno!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2007 14:57:03   
15.7.
Moje vprašnje: Sem v 35 2/7 t nosečnosti in imam full veiko željo se jit kopat v bazen.
Kaj mi svetujete?
Aja naj še vprašam, če je kakšna razlika v vodi v Čateških, Dolenjskih v primerjavi s Atlantisom, kjer baje ni termalne vode? 
Odgovor Pušenjaka:Tudi nosečnice se lahko kopate v vseh navedenih kopališčih. Priporočam le, da se po prenehanju takoj preoblečete v suhe kopalke.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 15:03:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2007 15:11:35   
April
Men je  g. celo priporočila, da naj hodim na telovadbo v bazen. Ampak men se tud, ko nisem noseča, ni glih fajn po bazenih namakat. Ves ta urin, pot in drugi izločki. Nimam dobrega občutka. Škodit pa ne more. Dobr je pa v natikačih hodit okol bazenov, da ne dobiš glivic.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2007 16:00:37   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

15.7. glede na to da si že dovolj daleč pa se raje ne hodi kopat, predvsem zaradi enega razloga, ker lahko ti odteče voda, pa tega ne boš sploh vedela.

Jaz sem bila ravno vceraj na plavanju in v garderobi me je ogovorila ena starejsa gospa in mi je povedala kako se ji je med plavanjem odluscil cep in da ni bojazni, da se user posted image  ne bi zavedala, tud ce ji odtece voda.
Zato sem tudi jaz svojga g vprasala, ce so kaksne bojazni, pa je rekle da naj le hodim, tud vsak dan ce se pocutim.

Mogoce v toplicah za namakanje, ki imajo toplejso vodo, tezje zaznas odtek plodovnice, ampak v bazenih za plavanje, ki imajo obicajno tam nekje 26° pa ziher zaznas, saj je plodovnica veliko toplejsa...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?