|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odprta 2cm
22.11.2007 14:09:58   
Anonimen
Hojla!
V pon. sem bila pri svoji G. in je ugotovila da sem odprta 1cm, včeraj pa v P., kjer so mi ugotovila da sem že 2.cm?
Zanima me ali to kaj pomeni, ali še nič? Sem namreč že po roku!
Hvala vam
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odprta 2cm
22.11.2007 14:12:22   
sonchek
..hoj..
jaz ti tukaj res ne znam pomagati, ker men so tudi rekli da sem odprta nekje 2prsta...in so me poslali domov...jutri pa nova kontrola...bomo videli..
pomoje nimaš kaj drugega kot čičat pa čakat user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 14:13:47   
PBJ
Zdaj samo čakaš, da se začne še kaj resnega. Morda ti voda odteče, dobiš popadke... Tega ne moreš predvidet.

Meni je voda odtekla, sem šla v porodnišnico in sem bila ob sprejemu  2cm odprta. Ko sem prišla v porodno, pa so se začeli popadki.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 15:03:59   
Estrella*
Sam podatek 2cm, ne pomeni kaj dosti. Lahko dobiš popadke že čez eno uro, ali pa nadaljni teden še nič.
Jaz sem bila odprta 2cm in so me hoteli zadržati v porodnišnici, pa sem šla vseeno domov. Rodila sem čez 36 ur.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 15:07:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Sam podatek 2cm, ne pomeni kaj dosti.

Se strinjam. Prijateljica je bila odprta 2 cm, ampak je rodila šele čez en teden.

Lahko pa, da se boš zdaj začela hitreje odpirati - jaz sem šla v porodno odprta 4 cm, brez popadkov (oz. jih nisem čutila), potem pa sem rodila v roku ure in pol. Ni merila, vsaka ženska je drugačna.

Jaz držim pesti zate, da se ti začne vse skupaj hitro odvijati in boš kmalu držala v rokah zdravo štručko user posted image  Želim ti hiter in kar najmanj boleč porod user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 18:41:11   
Anonimen
Jaz sem bila po roku, odprta 3cm, pa so me poslali domov.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2007 18:43:46   
Petraa
jaz sem bila v cca 34 tednu odprta cca 4 cm,so me obdržali v P,potem so me še v 37 tednu poslali v P,sem bila nekaj čez 5 cm odprta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2007 18:54:38   
Maxica
Jaz sem bila tudi čez rok, kakšnih 10 dni sem bila en centimeter odprta. Nič se ni dogajalo. Še na dan poroda, ko so mi dali svečko za sprožitev (+11 dni), sem bila toliko, potem pa, po svečki, v parih urcah s centimetra na pet prstov. Pol se je pa začelo zares.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?