|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakanje na izvide
21.11.2007 18:12:53   
TiaSara
Pred dobrim mesecem sem bila s sinetom na pregledu v gastro ambulanti na pediatrični. Izvide naj bi nam poslali na dom. Sem danes klicala, kako to, da jih po enem mesecu še ni. In njihov odgovor je bil, da se čaka kašen mesec ali dva in da imajo malo gužvo, ker je šla "tista, ki to dela" za 14 dni na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj ne vem, kaj naj si mislim!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakanje na izvide
21.11.2007 18:39:31   
Anonimen
misli si to, kar si vsdi mislimo o stanju našega zdravstva...

žal user posted image

vseeno ti želim da bi bili rezultati dobri!

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 19:48:19   
žarnica
mi smo bili septembra na pediatrični,tudi naj bi dobili izvide domov. Smo klicali oktobra,pa nam je ena rekla,da se čaka tudi do 2.meseca.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 20:31:26   
lila114
Mi smo bili v začetku oktobra na pulmo v lj pa še tudi izvidov ni, res zmerom čakamo po 2 meseca in več, pa tudi če jim obrazložiš, da nujno rabiš izvide. Tko pač delajo...

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 20:33:14   
mojsoncek
Mislim, da je povsod v nasem zdravstvu taka praksa, da ce je kaj narobe, ti to sporocijo takoj, ce je pa vse OK, pa ponavadi kar dolgo traja, da ti posljejo izvide.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 21:37:46   
Barbs
Tia Sara ... saj veš, da je vse ok. user posted image Malo potrpežljivosti .. tako to gre pri nasuser posted image .
Oglasi se kaj, te pogrešam.user posted image

Mislim na vas.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 21:39:29   
ana b
Mi smo bili na pregledu maja, izvid pa dobili septembra ali celo oktobra.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?