|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec na silvestrovo
23.12.2004 12:56:01   
mojchka
Dobila odgovor z občine, ko sem spraševala, če je vrtec 31. 12. lahko zaprt:

Vrtce v naši občini smo obvestili, da je 31.12.2004 delovni dan, zato je potrebno zagotoviti varstvo za vse vključene otroke, saj ni nobene pravne osnove za zaprtje vrtcev. Pravilnik o šolskem koledarju za osnovne šole (Uradni list RS, št. 44/2001, 51/2001, 75/2004) ureja šolski koledar le za učence osnovnih šol, kar pa ne velja za otroke v vrtcih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrtec na silvestrovo
23.12.2004 13:23:38   
Anonimen
Uf, dobro da si me spomnila. Moram danes pri nas v vrtcu vprašati, kako bo kaj jutri in prihodnji teden odprt. Naš namreč pod šolo paše.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrtec na silvestrovo
23.12.2004 13:29:32   
mojchka
saj tudi naš paše pod šolo, a to sploh ne igra nobene vloge. Na silvestrovo MORA biti odprt. Saj je to navaden delovni dan!

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrtec na silvestrovo
23.12.2004 13:34:23   
Mina1
pri nas v LJ so že spraševali, koliko jih bo drug teden v vrtcu, predvsem zadnji in predzadnji dan pred novim letom, da če jih bo malo, bo dežurstvo organizirano v vsakem primeru.

Jutri pred božičem pa naj bi lumpke pobrali do 16:00 ure.:)-

pa-pa MIna1 32t

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vrtec na silvestrovo
23.12.2004 13:53:27   
leah
Mislim, tile slovenski vrtci so pa zelo slabo organizirani.Itak,da morajo biti odprti tudi jutri,pa na silvestrovo,če je to navaden delovni dan.Pa tudi to je absurd,da morate po otroke do 16.oo,čist nerazumljivo vse skupi.

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 7:59:43   
Donja
Pri nas tudi spada pod šolo in ker so naslednji teden počitnice, so rabili število otrok, ki bodo prisotni, zaradi hrane. Je pa odprt cel teden in tudi v petek normalno. Edino otroke bodo združili, ker jih bo dosti doma.

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 8:39:16   
Anonimen
Eto, jaz sem včeraj vprašala in so rekli, da bo drugi teden vrtec odprt samo za tiste otroke, katerih starša res oba delata... Halo!? Da ne bi kdo slučajno goljufal...! Pa še to samo do srede, v četrtek in petek pa bo zaprto. Prosto po Prešernu. Midva seveda oba normalno cel teden delava, prej bolj kot manj.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 9:15:59   
Donja
Splišni po zakonu morajo biti odprti oz. imeti dežurstvo, saj so normalni delovni dnevi. Kam pa naj daš otroka, če moraš v službo. Kaj pa si predstavljajo? Ma to me ful razkuri.

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 17:58:00   
Tiana
Eh dejte no se klele nekaj it!!!

Vrtec je itak da odprt, vzgojitelji le vprašajo, če kater otrok ne bo prišel... Recimo da vrtec obiskuje 30 otrok, pa da jih pride le dva ali trije... se posvetujejo med seboj. Mislm pa, da ima itak vsak vrtec izobešen vprašalnik na katerem starši vpišejo otroka, ki bo prišel v vrtec na silvestrovo.
Glede tega se pa res ni treba razburjat pa vas kurt! Mene kur to, da delate paniko za prazen nič :zmeden: :grrr:

Kot vsi ostali, bi tudi vzgojiteljice in varuške radi planirali dejavnosti. Za to pa je potrebno približno število otrok, da se vse skupaj lahko vskladi.

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 20:48:03   
Anonimen
Ja, kaj pa je zdaj s tabo, Tiana? A je kaj narobe?Naš vrtec bo v četrtek in petek zaprt, tako mi je rekla varuhinja. Verjetno se ni izmislila ali pa se hecala.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 21:00:23   
Tiana
Poglej. Starši plačujemo vrtec, plačujemo varuhinje in hkrati hrano ter vse kar zraven paše. Ne bodo odšteti dnevi! Brez predhodnega dogovora s starši, vrtec ne sme biti zaprt! Če se vzgojitelj oz. ravnatelj in starši dogovorijo, da bo zaradi premale udeležbe otrok vrtec zaprt, je to lahko, drugače ne. Toda, vsi starši se morajo strinjati s tem. Ne verjamem pa, da je varuhinja kar sama od sebe določila, da bo vrtec zaprt. Sploh pa dva dni? Če nisem preveč radovedna, kje se ta vrtec nahaja?

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vrtec na silvestrovo
24.12.2004 21:13:45   
Anonimen
Gotovo da ni varuhinja sama tega določila, ona je samo povedala. Ne vem, kakšne so sicer navade v tem vrtcu, ker smo letos prvo leto notri. Je pa v Kranju.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   vrtec na silvestrovo
25.12.2004 20:22:24   
Tiana
Ne bi smela tega sama določit itak da ne. Samo ti rečem, da brez dovoljenja staršev, se vrtca ne sme zapreti. Razen če je, kot sem že rekla, število otrok res res res zelo majhno.
Zanima me kako se bo odvilo. Če boš lahko, mi sporoči. Rada bi vedela, kakšna politika se odvija v Kranju...

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vrtec na silvestrovo
27.12.2004 11:02:31   
Anonimen
Evo, pokorno javljam, da ko sem danes ob 7.40 pripeljala mojega otroka v vrtec, je bila tam natanko ena varuhinja in ena punčka. O, a tako malo vas je?, sem se začudila. Pa mi je varuhinja odgovorila, da jih dosti več itak ne bo. Torej: Jona in Tibor sta v vrtcu. Ful divjata.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   vrtec na silvestrovo
29.12.2004 20:37:47   
Tiana
No viš, pa je vrtec odprt... Fajn! Bi rekla, da so pri vas še bolj razumni kot kje drugje. Pri nas v vrtcu je bilo danes še vedno dosti otrok, 16. V petek bo zaprto, ker ni nobenega prijavljenega...

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   vrtec na silvestrovo
29.12.2004 20:42:45   
Anonimen
Ja, to je bilo v ponedeljek. Še do danes je bil vrtec odprt, tako kot so rekli. Jutri in v petek bo pa zaprt, tudi tako, kot so rekli že prejšnji teden.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?