|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba - zgodnja nosečnost -kje?
23.12.2004 10:37:26   
Tina31
Zanima me, kje se odvija kakšna telovadba v Ljubljani za zgodnjo nosečnost? Noseča sem 12 tednov.
Hvala za pomoč,
LP, Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.12.2004 10:31:56   
Anonimen
Hej Tina,

pokliči v FIT FIT v Domžale. Tam je preverjeno, da imajo tečaj Mamica bom. Ampak problem je, da ne vem, kdaj se začne oziroma vse podrobnosti.
Sicer so pa meni predlagali PILATES, ampak moraš povedat, da si srečka nosečka.

Sama sem tudi v 12T, pa tudi resno razmišljam, da bi šla po novem letu malo na telovadbo.

Bomo že kaj našli, pa ti sporočili!!

Lep pozdrav,
Tinka :nosecka:12T 5/7

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2004 11:20:27   
Naja31
Ojla,

tudi na Fit and Funu v Ljubljani imajo Fit-za-2, aerobiko za nosecke.
Jaz sem hodila en mesec, potem sem pa nehala ker mi je bilo grozno dolgocasno. Pred nosecnostjo sem se veliko ukvarjala s sportom in mi ta aerobika za nosecke nikakor ni potegnila. Zdaj moram pa malo bolj pocivati, tako da tudi ta dolgocasna aerobika ne pride vec v postev.

Lp, Naja

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?