|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pampers
23.12.2004 8:38:32   
p&b
Zasledila sem ze kar nekajkrat,da so pamperske cenejse v Avstriji,pa me zanima kje v Avstriji jih kopujete sem namrec iz Maribora.
Hvala za odgovor in

LP P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pampers
23.12.2004 8:41:36   
Mina1
V Celovcu v drogeriji BIPA so včasih 12 EUR, ampak ta velik paket (pri nas je ta mali dražji:(), včasi pa je cena 13,90 EUR.

V Šparu v Celovcu so po cca 14 EUR. Mislim da vse številke enako stanejo, in vsi paketi so ti ta dvoji, torej veliki in jih je 1x več, kot pri nas npr. v Mullerju.

pa-pa Mina1 32t:nosecka:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pampers
23.12.2004 12:09:06   
Ika-2
Zdravo! Se pogovarjata o JUMBO paketu? Dvojni JUMBO paket (npr. velikost 4 je 2*x68 kom)je v Intersparu malo manj kot 6.000,- za en paket torej 3.000,- kar pa je 12,5 €. Računam prav ali se motim? Je ta cena v BIPI za dvojni paket?

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pampers
23.12.2004 12:40:35   
kimi
Jaz sem v BIPA trgovin v Avstriji kupila plenice za 13€ tukaj je tak paket planiv torej jumbo pack 70 plenic 3300 gor je pa 3100-3200 je pa zazlika v plenicah velika saj so v Avstiji nemške pri nas pa poljske. Iz Nemških tako lepo diši medtem ko poljske smrdijo. V bosni pa jih prodajajo za 9 mark poljske take kot so pri nas 2800

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?