|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko vam rr pomaga
20.11.2007 10:38:43   
Anonimen
Malo me zanima koliko vam dejansko ringaraja (ringarajevke) dejansko pomagajo. Pa ne mislim to, da zapravljamo, krajšamo čas. Ampak čisto tako konretno. Ko nekaj vprašate ali se tega držite oziroma uporabite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko vam rr pomaga
20.11.2007 10:44:31   
Felicity
A sedaj se bojiš, če ti bo katera svetovala da se naskinaš? user posted image  (šala, brez zamere).

Jaz sem kar nekaj nasvetov preizkušala (gospodinjski nasveti/ kuhanje/...)

Pri modi so me prepričale, da sem kupila dražjo maskaro, neko kremo samoporjavitveno si celo ti svetovala (če se ne motim),...

Pa pri zbiranju raznih točk od merendin, mi punce z obale (in druge) pomgajo zbirati, in jaz njim ...

Pa veliko preizkušanih vzgojnih prijemov preizkušamo ... user posted image

Sem pozabila še veliko idej o nakupu raznih igrač / daril sem dobila.user posted image

Ja, meni pomaga - Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 10:44:33   
blue sky
Meni ful, ampak čisto zares user posted image . Saj včasih se res najdejo kakšne smešne izjave, ampak tiste enostavno spregledaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 10:44:40   
Anonimen
Na zanositvi so mi ful pomagale določene punce. Sploh MIŠEK rada berem, pa tudi ostale. Sem ogromno novega zvedela.

Isto na gospodinjstvu, sploh k sva se preselila k sm bla čist zgubljena.

Na živalih so mi tud že ful pomagale.

Pa kkšna hitra vprašanja na čveku, če sem kaj iskala...mi je bilo zelo v pomoč.

Drugje pa niti ne, niti ne zastavljam vprašanj na drugih forumih. No zelo redko.

Sem pa o marsičem začela drugače razmišlat odkar sem tukaj gor oz. nisem spremenila svojega mnenja, sam dopolnjujem ga šeuser posted image . Sm še mlada, tako da se morem še doooost navadituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 10:45:09   
Pajaca
Jaz itak dam tko mal vprašanj, da bi brez teh odgovorov tudi lahko zdržala oz bi jih poiskala kje drugje. Tako, da pri meni gre bolj za zgubljanje časa, oz za sprostitev možganov med službo.... da pač mi padejo rešitve službenih problemov v glavo, če se mal oodaljim od njih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 10:47:21   
Anonimen
A sedaj se bojiš, če ti bo katera svetovala da se naskinaš
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

mater, veš, da ne vem kaj pomeni naskinašuser posted image  Alo prevedi.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 10:49:46   
Felicity
obriješ na nulo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2007 11:00:55   
Anonimen
Meni ful user posted image
Zdravstveno, modno, kulinarično, tehnično, uf pa za otroka...pa v nosečnosti...sploh nisem vedela, kaj je to Tifol, dokler nisem prišla na RR user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2007 11:08:17   
piščanc
meni so informacije zelo uporabne, na čveku niti ne sodelujem.

npr. bioresonanca, nazadnje pa super nasvet glede branja knjigice na kahlici - prebrala sem post od ene ringarajevke, ki je to prakticirala in čez vikend je naš mališan suh - seveda z branjem knjigic na kahlici.

pa še in še bi se našlo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 11:10:08   
Anonimen
Aja sunquen mi je pa zadnjič pomagala skor bankrotirat k je dala link od camperkuser posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2007 11:10:13   
Anonimen
prebrala sem post od ene ringarajevke, ki je to prakticirala in čez vikend je naš mališan suh - seveda z branjem knjigic na kahlici.

to pa prvič slišim user posted image  kaj pa hemeroidi pa to...mene je tega strah, če bo predolgo sedel na kahli.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2007 11:13:14   
cmokec
RR mi je včasih pomagal več, kot vse osebe okoli mene. Predvsem v času obupnega čakanja na zanositev. Ob tem sem dobila tudi prijateljice, pa punce, ki bodo vedno v mojem srcu.

Dobila sem veliko nasvetov, pa dobrih receptov, pa smeha, dobila sem tudi solze, pa dober čvek. Veliko novic mi je res polepšalo dan, veliko ZS je, katerih se res razveselim.

Ne vem, meni je RR en moj vzporedni svet, kjer se počutim dobrodošlo, kjer lahko jamram, komu pomagam, se delam pametno, al pa samo berem. Pa vedno, ko imam čas je na razpolago.

Ja, vem da sem zasvojena, je pač tako. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2007 11:15:29   
lemavrica
Meni so največ pomagale Septemberske punce, že med nosečnostjo, sedaj pa sploh, predvsem tiste ki imajo že kakega otroka.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2007 11:18:00   
spacey
Meni ja. user posted image
Sploh zadnje cajte, sem bolj aktivna.. Prej pa več ali manj v nosečnosti..

Pa za čvek in sprostitev mi sploh paše... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2007 11:24:43   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

prebrala sem post od ene ringarajevke, ki je to prakticirala in čez vikend je naš mališan suh - seveda z branjem knjigic na kahlici.

to pa prvič slišim user posted image  kaj pa hemeroidi pa to...mene je tega strah, če bo predolgo sedel na kahli.

nič bat. na kahli sedi cca. 3 sekunde, tok da se polula, jaz medtem komaj knjigo odprem. potem se oblečeva in prebereva pravljico. samo motivacijo mu dam, ker nikakor ni hotel sedeti pri miru par sekund. sicer pa ne vidim razlike v sedenju na kahli ali na stolu, razen seveda če se napenja. to je pa drug problem, ne sedenje.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2007 11:37:20   
Anonimen
Tiste, ki mi res nekaj pomenijo,sem redno v stikih z njimi preko ZS, ene pa osebno.user posted image

Drugače pa je to itak ena sama virtuala in vse kar za sabo potegne.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2007 12:21:01   
Anonimen
Ma ja, mi kar pomaga. Večinoma, ko rabim pomoč, jo dobim, pa tudi na splošno se najde veliko nasvetov tu in se človek marsikaj nauči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2007 12:22:04   
Blejka26
meni so zelo pomagale punce,ko sem se odločala za splav ali obdržati otroka.seveda sem otroka obdržala in sedaj imam zdravo pikico staro štiri tedne

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2007 12:24:27   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ma ja, mi kar pomaga. Večinoma, ko rabim pomoč, jo dobim, pa tudi na splošno se najde veliko nasvetov tu in se človek marsikaj nauči.

Se strinjam,kar želiš vse dobiš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2007 12:40:27   
Lenny
user posted image  Več glav več ve user posted image  Velikokrat se kaj koristnega prebere. Konec koncev pa je tudi smeh zdrav user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.11.2007 12:40:51   
nejcko
Predvsem mi zapolnjuje luknjo, ki nastaja, ker nimam časa spremljati vseh časopisov, zlasti rumenega tiskauser posted image , sem ter tja tudi kakšen koristen nasvet najdem, drugače pa  mi predvsem pomeni vir "druženja", čvekanja, debatiranja ... skratka preganjanja dolgegag časa. 

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2007 9:32:17   
Anonimen
Osebno mi RR kar veliko pomaga. Vsaj določene zadeve bolj razmislim. In če kaj potrebujem, so nekatere punce vedno pripravljene pomagat. Pa še nekaj virtualnih prijateljic sem našla tukaj. Tko, da je zame RR zelo priročna.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?