Jančika_
|
Danes smo bili že navsezgodaj v posvetovalnici, in to po eni najslabših noči - jaz sem šla pozno spat, mali se je zbujal več kot običajno, vstali smo eno uro pred običajno budnico...za dodatek pa sem imela še migreno:hudicek:, tako da sem res zgledala ko cota za podn brisat. V glavnem, pediatrinja me je samo pogledala in takoj vprašala, kako kaj ponoči. Povedala sem, kako je zgledala današnja noč in da se je mali pred tremi tedni začel zbujati in hoče jesti trikrat na noč (prej dvakrat in nobenega vmesnega zbujanja). Potem pa je rekla, da bi mali pri tej starosti (4,5 mes) že lahko prestal noč brez hranjenja. Moram reči, da se strinjam, saj se je že zgodilo, da potem cel dopoldan ni jedel, enkrat celo 9 ur, pa mu ni nič falilo. Pravzaprav vsako dopoldne je bolj malo. Ko se zjutraj zbudi, ponavadi sploh noče dojke. Da ne govorim o zalogah špeha:). Svetovala je, naj poskusim ukiniti nočno dojenje. Da naj malega potrepljam, ko se zbudi, mogoče malo obrnem v kak drug položaj...zdaj pa res ne vem, kaj naj. Joe pravi, da lahko poskusiva in da bo pač on vstajal (hja, bomo še videli - ponavadi še trzne ne, ko se mali oglaša:hudicek: ). Če se bova lotila tega podviga, računava na nekaj neprespanih noči, pa da se bo mali kmalu navadil. Naj še povem, da z uspavanjem ni nikoli problemov, vedno lepo zaspi brez dojke in nošenja, lepo v posteljici. Zanima me predvsem, če je katera to poskusila in kako se je obneslo. Lp, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:
|