|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Flaške od Aventa
18.11.2007 19:36:22   
drobižek
V dobri veri, da so najboljše, sem kupila Aventove flaške. Že dvakrat mi je iz njih stekel ves čaj. Imela sem jih v žepu v bundi s pokritim pokrovčkom. A je to možno? Da Aventove flaške ne tesnijo? A res morjo čist pokonci stat, da ostane vse v njih?!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flaške od Aventa
18.11.2007 19:46:18   
muha1
Tudi mi imamo Aventove in tečejo user posted image . Teče pa pri pokrovu. Moram ga kar nekajkrat odpreti in  zapreti, da je pol v redu!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 19:49:23   
drobižek
Mislim...tolk imajo drage stvari, pa še naj bi bili nekakšna dobra firma, pa...zelo so me razočaraliuser posted image

Katere flaške ne puščajo? Bom zamenjala, ker to je čist neuporabno...

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 20:53:20   
sneška_
Jaz jih imam pa nikoli mi nič ni šlo ven.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 20:53:52   
Anonimen
Ne, ne smeš jih na vso moč priviti.

(odgovor članu drobižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 20:54:34   
frutka_
Jaz sem flaške vedno imela postavljene pokončno, recimo v nahrbtniku, nikoli jih nisem po žepih nosila. Ali pa sem imela termovko poleg na voziček priključeno. Imela sem tudi Aventove.
Če resnično želiš, da ne puščajo, pa daj noter tisti čep, ki ga položiš na rob flaške in gor navoj naviješ. Ampak pol moraš zmeraj ko daš malemu čaj, flaško odpirat in čep pobrat dol pa spet navoj nazaj gor...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2007 21:39:20   
JAPE
Kje pa si slišala, da so Aventove stvari najboljše? To slišim prvič. Mislim, da je ravno obratno......
Ker nisem nikoli slišala pohval za Avent, sem kupila Nuk in zaenkrat ni bilo težav.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2007 21:48:31   
blue sky
Mi imamo samo Nukove flaške in dude prav tako in so res kvalitetne in ne puščajo.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 7:56:37   
puncica
Men puščajo in Aventove in Nukove, tako da dvomim da so kje katere ki ne puščajo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2007 7:58:30   
poliloni
Mi smo imeli Aventove in smo bili z njimi zadovoljni - po Nukovi ta mal ni znal piti (cucelj je drugačen od A. in mehkejši). Pri nas je kapljalo ven,če je bila v njih prevroča tekočina, sicer pa nismo imeli težav.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2007 12:51:25   
SIBI
Mi uporabljamo vedno oz. skozi Aventove flaške, pa nam nikoli ni nič ven teklo. Je pa res, da imam flašo vedno v termovki, ki je ravno tako od Aventa. Smo pa probali tudi Nuk, pa nismo bili zadovoljni.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2007 16:21:40   
mojca83
mi smo kupili pa Tommee Tippee flaške. Sicer jih še nismo uporabili, ampak jih vseeno pozna katera?? Tudi teče iz njih?user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2007 16:23:35   
Strawberrie Cherrie
jaz sem Aventove flaške po hitrem postopku pometala v koš.
doma imam še samo njihov magični lonček,na katerem se nabira prah.
vse pušča in toči.

dejansko najbolj tesnijo tuperwarre magični lončki. od flaške pa mi je najbolja NUKova,ki imam dudiko v obliki bradavičke. sicer res toči,če ne daš zatička na flaško,ampak to za 2sekundi.

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 21:11:52   
Ajvy
Mi imamo od Aventa vse, pa ne bi mogla biti bolj zadovoljna....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2007 0:26:53   
*lenc@*
Tud ena naša flaška aventova pušča, druga enaka pa ne.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2007 20:07:58   
emina83
men se je tudi pri aventovi flaški zgodilo da mi je tamalo čist zalilo ko sem nagnala, ampak ko sem jo odšravfala sem vidla, da je na cuclju en notranji rob, tak da v bistvu moraš samo lepo privit  cucelj gor in super tesni!!! po tem nismo imeli več težav, ker je mami sistem pogruntala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2007 21:48:38   
inja2
mi imamo flaške od tommee tippee in so superca, nič ne puščajo in tudi cuclji so super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?