|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen porod?
18.11.2007 18:45:48   
NADA79
Danes imam PDP in me prav pošteno grabi panika. Odprta sem za dober 1 prst že cca. 14 dni, tudi čep mi je šel že pred 14 dnevi, zdaj pa čakamo, da se vse skupaj začne. Bojim se da bo moj user posted image  velik saj sem tudi sama kar obilna vsaj okoli trebuščka. Saj vem, da še noben user posted image  ni ostal noter in tudi moj ne bo. Ampak bojim se komplikacij med porodom (vakum,ipd.). Celo nosečnost sem upala, da bom prej rodila, saj pravijo, da če se rodi pred PDP je tudi porod lažji in je vse hitro mimo. Jaz pa bom očitno po roku. Na 2 dni imam CTG in mi kaže prisotnost popadkov skoz ampak so tako blagi da nič ne čutim, zato me je še bolj strah. Me je upravičeno?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšen porod?
18.11.2007 18:47:56   
Anonimen
Bla bla bla.če si ti obilna okrog to ne pomeni da je otrok velik.
če rodiš pred PDP NE pomeni da bo porod lažji

(odgovor članu NADA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 18:49:17   
*tajda*
Jst sem rodila na rok,imela ogromen trebuh mali pa je tehtal 3500 tako da ni bil ravno med velikani,rodila sem z Ea tako da je bil porod zame res lepa izkušnja,brez bolečin.Mogoče sem ti kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 19:00:51   
Mlada mamica
Drži se,pa bo kak bo!glavno da bo s tabo inuser posted image  vse vredu!Verjamem,da te že vse stiska!Pogumno in držimo pestke!user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 19:13:17   
bina30
Če si ti bolj močna, sploh ne pomeni, da je tudi tvoj bebek. S kolegico sva enako noseče, ona je bolj bajsika, ker se je fajn zredila, njej dojenček pa je majhen za 38t. Jaz pa sem se zredila za 10kg, sem še vedno suha, beba pa je ful velika. Vsi G si mi rekli, da bo velik in da bom verjetno prej rodila, tako, da ne vprašaj, kako se jaz počutim, ko res vem, da bom morala velikana ven spravit. Vsako žensko zagotovo stiska pred porodom, nobeni ni lahko, tako, da se ne sekiraj. Sicer pa, ko bo čas, ne boš več razmišljala kako in kaj, ampak boš morala it rodit. Če te je strah bolečin, se poskušaj dogovoriti za EA (če ni prepozno).

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 19:18:02   
NADA79
Moja svakinja je rodila pred 2,5 meseci in je rodila 5 dni čez rok, samo je pa res da je pa kar velika in je veliiiikkkkooooooo hodila in je bila zato mala velika samo 49 in težka samo 3050 dag. Zato je tudi rodila čist simple.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2007 19:24:25   
Anonimen
Moja je tretje nosečnost, PDP 8. 12. pa me je tudi zeeeeeelo straaaaah. Če si bolj močna sploh ni rečeno, da bo velik otrok. Jaz sem tudi bolj okrogle postave, pa sem imela obe hčeri težki 2800g, rodila naravno, z umetnimi popadki. Poznam pa eno, ki je šla rodit 10 dni čez rok, pa ni nič težje zato rodila.  Pa srečno ti želim. Lp

(odgovor članu NADA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2007 20:06:42   
VesnaLana
Vse kar omenjaš je popolnoma normalno, jaz sem bila tudi zelo ogromna (trbuh mislim) rodila sem 5 dni po roku,
Lana je imela 4270g in je bila 56cm dolga pa sem rodila brez problemov in brez enega šiva. To sploh ni pomembno, moja kolegica je rodila mesec dni prej njen je imel 2500g in 48cm in je bila popolnoma zrezana. To je odvisno kako se odpiraš. Če je porod zelo hiter se mogoče ne odpreš dovolj in je vse strgano, če pa se dolgo odpiraš pa je vse bolj mehko in bolj pripravljeno. Jaz sem imela 3 dni popadke in res sem se dolgo odpirala pa je bilo vse ok.
Nič se ne sekiraj, otrok bo šel ven , če bo tebe strah ali pa ne, zato se skuliraj in misli samo kako bo lepo ko boš svojega dojenčka dobila v naročje. Naj bo porod še tako težak, vse pozabiš, ker je občutek deteca v naročju prelep.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2007 20:23:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NADA79
tudi čep mi je šel že pred 14 dnevi, zdaj pa čakamo, da se vse skupaj začne.

Toliko časa so te pustili čakat? user posted image

A ni neko pravilo, da moraš dva dni po tistem, ko ti gre čep, roditi?! user posted image

(odgovor članu NADA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2007 20:35:02   
Anonimen
aspirin vpr. na tvoje vpr. je ne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2007 11:33:40   
mateyka
A ni neko pravilo, da moraš dva dni po tistem, ko ti gre čep, roditi?!

ne ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2007 14:49:40   
Anonimen
Jaz sem rodila po roku - z EA. To je bila ena izzmed najboljših odločitev v mojem življenju. Toplo priporočam!

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2007 14:55:25   
Naja30
Ne obremenjuj se s tem, kaj bi lahko šlo narobe, ker se ne boš nič boljše počutila. Osredotoči se nase, malo se razvajaj še zadnje ure (dneve), ko si brez user posted image , razvajaj svojega dragega. Po porodu boš imela veliko dela. In vse bo ok, boš vidla! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2007 15:23:41   
pupika27
jaz pa imam vprašanje o prezgodnjem porodu.moj prvi otroček je rojen v 32 tednu in me zanima ali je res zelo velika verjetnost da bom tudi drugič rodila prezgodaj sem v 32 tednu in pričakujem drugo bebiko?????????????

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?