Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 17.11.2007 18:58:18
|
|
|
|
frutka_
|
Ej, vse je lepo ampak tiste slikice po mesecih so pa čisto mimo. Direkt preko obraza so številke napisane. Kot da je cifra bolj pomembna od obrazka.
|
|
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 17.11.2007 19:47:44
|
|
|
|
lelaval
|
Meni se tudi zdijo dobre ideje. Številke pa lahko daš manjše in mogoče v kot.
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 17.11.2007 20:22:20
|
|
|
|
bina30
|
Meni so to ful lepe stvari. Jaz sem se dala slikat v nosečnosti, mam take lepe črno-bele fotografije, ko pa se bo bejbi rodil (še kaka 2 tedna!!) pa ga bova s fantom slikala in naredila kak koledar ali pa čestitke za božič in jih poslala sorodnikom in prijateljem. Aja, pa odtis rokice in nogice bom naredila in zalepila v album, ki ga ustvarjam že cel čas (vanj lepim slike, pa slikce iz UZ, pa zapisujem kake lepe misli...).
|
|
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 17.11.2007 21:53:34
|
|
|
|
Naja30
|
aspirin, dala si mi idejo. Ravno delam album za mojo punčko, ki bo stara 1 leto, da bo imela za celo leto spomin. In ji bom na platnice zalepila odtis njene nogice. Ko se je rodila bolj proti koncu leta, sva jo z možem slikala z božičkovo kapco in sem naredila ful lepe voščilnice za novo leto. Je res lep spomin za sorodnike in prijatelje.
|
|
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 17.11.2007 23:23:45
|
|
|
|
gagy85
|
ful lepo..
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 9.12.2007 11:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo lepo
|
|
|
|
RE: Lepi spomini- dobre ideje, kako jih ohraniti 10.12.2007 16:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj teh zadev sem našla v Prometeju(Maribor-glavni trg).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?