Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Resnica o pivu 17.11.2007 11:01:03
|
|
|
|
tanikaa
|
Če hmelj pomaga ali ne ne vem, ampak za probat pa je.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:13:39 >
|
|
RE: RESNICA O PIVU oz. HMELJU 17.11.2007 11:18:52
|
|
|
|
sayuri
|
V postopku OBMP veliko deklet pije pivo. Seveda brezalkoholno. Na MB kliniki so ga celo priporočali. Tako da...nekaj je na tem. Jst sem ga tud pila
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 17.11.2007 12:37:54
|
|
|
|
Naja30
|
ampak glejte, da bo res samo eno na dan! Jaz sem dojila svojo hčerko 11 mesecev in sem skoraj vsak dan spila kozarček piva. Zaščite nisva uporabljala, ker sva želela imeti še enega otroka. No, ratalo je po 9 mesecih. Prvič pa v 2. Tako da lahko je, ali tudi ne, kaj v tem. Kot sem že rekla, zmerno!
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:12:23 >
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 17.11.2007 14:00:22
|
|
|
|
amor real
|
NAJA3 ti pa se obnašaš kot kak minister za zdravje - zmerno, zmerno Torej punce, nič več vabljenja na kavo, kar na pivce za živce
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.11.2007 15:11:53 >
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 17.11.2007 20:18:42
|
|
|
|
zorica
|
Jaz sem za rast foliklov jedla matični mleček kupljen prav pri čebelarju.Sicer je bil drag, a očitno res ful pomaga, saj sem na peti dan ciklusa pridelala že tri folikle 7,13 in pa 14.Jaz prisegam na to !
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 17.11.2007 20:51:40
|
|
|
|
tassi1
|
vsak dan sem spila en kozarec piva(union),pila sem matični mleček,tifol,maco,omega 1000 in pridelek-šesti dan injekcij in folikli-13,15,14,16,12,14,in manjši. v prejšnjih postopkih so bili folikli tako veliki šele na 10-12 dan!!
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 18.11.2007 12:39:00
|
|
|
|
jazzz27
|
mi lahko katera pove, ali to deluje samo v kombinaciji z zdravili za povečano rast foliklov ali deluje tudi samodejno (meni G noče nič dat, me je samo v ambulanto za neplodnost poslal) Sem pa že jeddla K.(nazaj)
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 18.11.2007 12:51:56
|
|
|
|
Abra
|
jazzz27, čisto prav, da ti G ne da še kakšnih drugih zdravil. Čimprej v neplodnostno ambulanto, če že imaš napotnico. Tam so strokovnjaki in ti zdravil ne predpisujejo kar tko, da vidmo, če bo pomagalo, ampak vaju bodo najprej temeljito pregledali, da vidijo, kje je problem. Šele takrat se predpisuje zdravila. Tudi Klomifen je zdravilo in ga ni dobro jemati predolgo, nujno pa je med jemanjem potrebno kontrolirati z uz. Za spontano zanositev pa je bolje, da imaš samo en folikel, saj je pri več nevarnost večplodne nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 18.11.2007 14:03:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra jazzz27, čisto prav, da ti G ne da še kakšnih drugih zdravil. Čimprej v neplodnostno ambulanto, če že imaš napotnico. Tam so strokovnjaki in ti zdravil ne predpisujejo kar tko, da vidmo, če bo pomagalo, ampak vaju bodo najprej temeljito pregledali, da vidijo, kje je problem. Šele takrat se predpisuje zdravila. Tudi Klomifen je zdravilo in ga ni dobro jemati predolgo, nujno pa je med jemanjem potrebno kontrolirati z uz. Za spontano zanositev pa je bolje, da imaš samo en folikel, saj je pri več nevarnost večplodne nosečnosti. Vem, mam mal čudnega G, tudi ko sem jedla K, me ni nič opazoval z UZ (mal se mu že EMŠO pozna ), drgač, pa sva že naročena pri Rešu. Očitno tako mora bit. Me je samo na ambulanto poslal. Sem mela že kar nekaj nevšečnosti dol.
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 8.12.2008 10:05:01
|
|
|
|
amor real
|
jaz verjamem, da je hmelj pomagal najin sonček se je rodil 29.09.2008
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 8.12.2008 11:10:56
|
|
|
|
gigi1
|
Čestitam . A si tudi pivo pila, al samo sanosan jedla? Lupčke Tomažku
|
|
RE: Resnica o pivu 8.12.2008 18:25:32
|
|
|
|
amor real
|
samo sanosan......
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 9.12.2008 10:06:18
|
|
|
|
beba75
|
A mi lahko napišete kje se dobijo tbl. Sanosan. Namreč jaz pridelam vedno samo en folikel (komaj dovolj velik) pa še to z stimulacijami.
|
|
|
|
RE: Resnica o pivu 9.12.2008 11:51:08
|
|
|
|
talika81
|
beba75, mislim, da sanosan dobiš v vsaki lekarni ... tukaj imaš link, na katerem si lahka pogledaš, kakšen je in kakšne sestavine ima. http://www.lek.si/slo/zdravila/brez-recepta/sanosan/
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.