|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifenke
21.12.2004 12:26:59   
majana
Lep pozdrav ženskice (ops, pardon, če to bere kakšen moški)
Kako ste vse tiste, ki ste bile pred kratkim na klomifenu? Smo klepetale prejšnji teden, ko smo še jedle te "čudežne" bombončke. Kako pa kaj zdaj? A so kaj delovali? Jaz še čakam ovulacijo. In postajam že kar nestrpna. Naj bi bila 7 dni po zadnji tableti. Torej pri meni ima časa še dva dni.

DEjte se kaj javit.

lep sončen pozdrav
majana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   klomifenke
21.12.2004 12:55:34   
biba77
Pozdravljena, majana!

Jaz sem pravkar zacela drugo rundo-no, polovico sem jih ze pojedla.
Pri prvi sem imela ciklus 28 dni in upam, da bo zdaj tudi tako. Sicer pa jih jemljem od 5.-9. dne.
Pri meni bi to pomenilo, da imam 16. dan ciklusa O :zmeden:, pa sem jo imela prej!! Pozor, mogoce bo tvoja O tudi prej kot cez 2 dni - mogoce ze cez 2 uri?!?!?!

:miska:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   klomifenke
21.12.2004 13:03:34   
anadejka
Biba in Majana jest vama pa želim :modri::roza::modri::roza:9nebesa:duda:9nebesa:duda:9nebesa!!!!
Moram pa povedat,da sem tudi jaz 3 mes.papala te tabletke,ampak meni žal niso pomagale.Zdaj jan.imava HSG in spermiogram v Postojni.Mogoče bo pa pol tut pr men :roza:.
Veliko sreče vsem!!!!

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   klomifenke
21.12.2004 13:13:08   
majana
jaz sem že četrtič na klomifenu, upam zadnjič. ;)
Dvakrat ni bilo ravno uspešno, enkrat pa zelo, samo prijelo se ni nič. tako da sedaj čakam in čakam in čakam in...
Tudi mene čaka HSG v januarju, spermiogram pa sva že dala skozi. Mogoče pa ne bo treba na HSG :zmeden2:

upam, da čez dve uri še ne bo ničesar, ker sem danes v slčužbi do 18.30. Potem pa je lahko :)

no, se še kaj beremo

lp
majana

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   klomifenke
21.12.2004 13:14:25   
biba77
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   klomifenke
21.12.2004 14:33:11   
enci
O moje drage Klomifenke,
meni se pa ze malo fuzla od tega gledanja a je sluz ali je ni ?!
V jajcnikih me danes kar precej spika, pa je ravno 14 dan ?! Jaz sem pa poleg Klomifena imela se inekcijo Pregnyl 5000E, ki sem jo dobila 12. dan ciklusa, naj bi pa v roku 24-48 ur po inekciji prislo do O. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: na veliko in upam, da bo uspesno!!!!
Punce DRZIM PESTI za nas Klomifenke in vse ostale :miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   klomifenke
21.12.2004 19:51:24   
urši77
Da se še jaz malo oglasim; smo 31 dni po zadnji M in prvi mesec po jemanju klomifena.Prej so bili moji ciklusi zmešani ko kurja čreva, tako da zdaj niti ne vem točno kdaj naj ne pričakujem M. O je (po moje) sigurno bila, ker sem svoje podvozje čutila na vsakem koraku. :sloncek: smo 100na uro in upam da smo tudi kaj naredili.
Kdaj ste pa ostale klomifenke delale teste - sem namreč kukr en mal nestrpna:)
Vsem želim seveda čimveč :modri: :roza: in eno :rozica: za vse

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   klomifenke
22.12.2004 8:09:20   
enci
urši77,
31. dan od zadnje M pa je ze morda kar v redu za narediti test :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Je pa odvisno, kdaj si imela O, saj namrec ponavadi nastopi 14 dni po O ... malo si preracunaj!!!
DRZIM PESTI!!!!!:miska::miska::miska::miska::miska:
Pa javi nam, da nam Klomifenkam vlijes malo upanja!!!!
Pri meni je skoraj 100% vceraj bila O, ker se mi je tudi BT danes dvignila na 37,0 .... tako da sedaj pocakamo 14 dni pa se + kak dan rezerve in potem :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
lp in dobro jutro vsem!

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   klomifenke
22.12.2004 8:39:30   
majana
lepo to slišat, da delujejo zadeve.
Pri meni ni še nič, cicer pa je šele 11 dan ciklusa, tako da še ni panike.
Upam, da bo konec tedna!

urši77. Jaz sem tudi imela cikluse čisto zmešane, pa je klomifen malo uredil. 31. dan pa je že kar primeren čas, za testiraje! Jaz bi naredila test!

majana

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   klomifenke
23.12.2004 12:35:24   
enci
Punce,
Klomifen deluje in Urši77 je pravi dokaz za to!!!!
Lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   klomifenke
23.12.2004 15:12:20   
JEŠA
Enci!

Tudi jaz jemlem Klomifen in sem 17. dan po M, jutri imam spet UZ, če se mi ne sproži O, dobim inekcijo. Kot sem prebrala si jo ti že prejela. Kako zgleda, boli??? Ma pomaga Klomifen???

LP Ješa

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   klomifenke
23.12.2004 15:29:01   
enci
Ciao JEŠA,
jaz sem dobila inekcijo 12. dan, pa brez da bi imela UZ tako da??? Na zalost ti ne vem napisati, ali je delovalo. Po obcutku mislim, da je ker me je spikalo pa sluz sem opazila. Je pa tako, da pride do O nekje v roku 24-48 ur po inekciji, tako mi je dr. Pusenjak napisal, ceprav je meni moj G rekel da je v roku 12 ur, kar se mi je takoj zdelo prehitro. Prihodnji teden imam UZ, kjer se bo videlo, kako je z jajcniki, ki so bili polni foliklov. Upam, da sta Klomifen in inekcija delovala!!
Inekcija sama boli toliko kot pik pri vsaki inekciji, jaz sem jo dobila v tazadnjo pa me sem cutila rahlo bolecino v nogi na tej strani, samo ... nic hudega!!!
Drzim pesti, pa javi kako in kaj!
lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   klomifenke
23.12.2004 15:54:25   
JEŠA
Hvala Enci!

Upam, da ne bom rabila inekcije in, da se je že kaj primlo. G mi je rekel, da najkasneje danes bi morala imeti O. Boli me v trebuhu, ful...... In tudi med sexom, me boli D jajčnik, da komaj s.....

Upam, da se prime,...... in želim vsem, ki si želijo :duda:.......

Upam, da bo letos božiček radodaren. Komu hodiš?????

Jaz sem iz Obale,

LP Ješa

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   klomifenke
23.12.2004 16:20:39   
enci
JEŠA,
jaz sem tudi iz Obale.
Hodila sem k Rozicevi, vendar sem pri njej zakljucla, ker so mi 3 drugi dr. podali diagnozo ona pa ne ni to!! Je pa bilo tako, da najprej en da je PCO, ona da ni PCO,potem zopet tretji da je PCO in me je posal se na hormonske teste, ki so to tudi potrdili. Nekako sem dogovorjena sedaj, da bi sla v Postojno in ce nama bo uspelo potem grem v PO, tudi ce se je toliko potrebno vozit!!! V ambulanti za neplodnost v Izoli pa hodim k Ravnikarju in trenutno sem pod njegovim nadzorom. Proti njemu je marsikdo kaj rekel, vendar je meni OK, ker pove vse direktno, ali je slabo ali pa dobro in ne spara z besedami, ce ga karkoli vprasas ti lepo razlozi ... Roziceva pa ni niti senca, pri njej sem vedno cakala par ur v ckalnici, odpravila pa me je v 3 min, pa bolje, da je nisi nic vprasal ....
A si ti zdaj prvi ciklus na Klomifenu??
Drzim pesti!!!
Ce si iz Obale pa vabljena na nase naslednje srecanje, morda bo v petek 7.1. poglej na forum srecanja.
Lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   klomifenke
23.12.2004 16:27:07   
JEŠA
ENCI

Katastrofa,....

Jaz hodim Lovšinju in mi je ful v redu, in ga upam ne bom nikoli menjala.

Glede Klomifena pa sem prvi mesec, in sem dobila fu, ful mozoljev, grave,....

Koliko časa se pa trudiš na :duda:. Ma kaj hodiš sedaj na UZ, ko jemlješ Klomifen??? Jaz sem imela prejšnji petek, ta torek in sedaj spet jutri. Ma če zanosiš, moreš čakat 2 tedna tudi po Klomifenu, da ugotoviš??

Te je špikalo kaj v jajčnikih???

Ješa

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   klomifenke
23.12.2004 17:45:51   
enci
Ce si pri Lovsinu si lahko res srecna, ker on je ZAKON!!!! Jaz bi sla takoj k njemu, samo se ne da pridet vec zraven!!! Ima ful polno!!!!
Jaz med samim jemanjem Klomifena nisem imela UZ imam ga sele 22.dan.
Na :duda: delava ze eno leto in 3 mesece. Kaj pa vidva?
lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   klomifenke
23.12.2004 17:46:25   
enci
a ja pa se to .... spikalo me je ene 3 dni.
lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?