|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obrite tam spodaj
15.11.2007 13:05:44   
Anonimen
Me zanima, če ste vedno obrite oziroma uštimane tam spodaj? 
Za kakšno depilacijo "tam spodaj" se najbolj odločate? Do sedaj sem se kar z britvico, samo to bi se zdej mogla kar vsak dan, če bi hotla, da je res in. Pa kje dobite kakšne ideje, da ni vedno na nuli ali črtico ali trikotnik?
Čimveč idej bi prosila!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obrite tam spodaj
15.11.2007 13:10:57   
jazz
Včasih je nula, včasih širša, ožja črtica, včasih skoraj nula...samo malo puhka! Drugače pa uporabljam veet, ker če se zbritvico me ful srbi in je polno mozoljčkov, tist mi je pa tako grdo in tako me moti, da je čist vseen če bi bla kr zarašena!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 13:11:26   
Anonimen
Jaz nisem skoz, ko sem pa me brije user posted image z britvico in to na nulo in je to del najine predigre. Kaj drugega še nisem probala, depilacijska krema bi znala bit preveč agresivna, za laser pa nimam denarja. Za kakšne fantazijske like nimava časa, po moje bi lahko s kaksno šablono ... Men je na nulo najbolj rajcig.
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 13:12:04   
Anonimen
Tukaj smo govorile o tem:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2042021

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 13:13:17   
jazz
Aja, glede oblike pa nisem glih tolk umetnice, da bi znala metuljčke pa srčke oblikvat...mogoče obstaja kakšna šablona, ki bi bila tudi meni dobrodošla!!!user posted image

Lep pozdrav! K

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2007 13:15:56   
Anonimen
Katera depilacija je pa taka, da potem ne zraste tolk hitro?
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2007 13:16:32   
tanikaa
Laser ali pa vosek. Ta drugo je verjetno ful boleče. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2007 13:21:52   
Anonimen
Sam meni ni ravno do tega, da bi hodila kam v salon, da bi mi šaril tam spodaj. To rajši prepustim svojemu user posted image . Zato pa sprašujem, kaj je bolj obstojno???

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 13:33:28   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sam meni ni ravno do tega, da bi hodila kam v salon, da bi mi šaril tam spodaj. To rajši prepustim svojemu user posted image . Zato pa sprašujem, kaj je bolj obstojno???

Kar koli boš uporabila doma, ni obstojno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 13:58:25   
Fiona23
Ja za lepoto je treba potrpetuser posted image user posted image user posted image

LP, Bejbika
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2007 14:57:27   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: Fiona23

Ja za lepoto je treba potrpetuser posted image user posted image user posted image

ja res je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2007 15:21:15   
snake
meni je britvica zakon, hitro, enostavno in brezplačno....

v salon za ta malo pa že ne bi hodila, sej znam sama pokrbet za to....

včasih me moj pobrijepo njegovem okusu(nula), jaz pa ponavadi tanka črtica pa je.....

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 16:23:18   
cindy
Obstajajo stevilne sablone z liki narisi si ga na tamalo in pokosi svojo travo. Da se ne navelica tvoj lubi vedno enake frizure.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 16:24:15   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: cindy

Obstajajo stevilne sablone z liki narisi si ga na tamalo in pokosi svojo travo. Da se ne navelica tvoj lubi vedno enake frizure.user posted image user posted image

Ti to resno?user posted image   Mama mia a sem res sto let za medvedi?user posted image

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2007 16:28:16   
cindy
Ma ne zezam se, mislilal sem na ravnila z razlicnimi liki pa sem si malo privoscila gospo anonimno. Bom vprasala v sex sopu mogoce pa majo kaj al bo pa moja ideja originalna in bom obogatela na racun spodnjih frizur.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2007 16:32:48   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: cindy

Ma ne zezam se, mislilal sem na ravnila z razlicnimi liki pa sem si malo privoscila gospo anonimno. Bom vprasala v sex sopu mogoce pa majo kaj al bo pa moja ideja originalna in bom obogatela na racun spodnjih frizur.

To pa je ideja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2007 16:51:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Jaz mam pa čupo pa si jo včasih v čop spnem.user posted image

fujuser posted image

user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2007 9:35:10   
Anonimen
Sem pa mislila, da bo kakšna boljša ideja padla, ali pa mogoče kakšna slikcauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2007 12:12:52   
Anonimen
dec ,dec in se enkrat dec!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2007 13:38:37   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: suyani

dec ,dec in se enkrat dec!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... ki od blizu še ni videl pobrite šiške al kako?  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2007 10:23:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: suyani

.... ki od blizu še ni videl pobrite šiške al kako?  user posted image TAKO TAKOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2007 15:36:17   
Teya*D.
Britvica pa gas...najboljše pa najbolj poceniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 16:25:58   
cmokec
Najbolj se obnesejo britvice Bic za enkratno uporabo. Probaj, pa boš vidla, da ne boš imela več pikic in vraščenih dlakic. Samo dolgotrajen efekt pa res ni.

Mogoče pa tvojega tako obnoriš, da sploh ne bo opazil, kakšno imaš frizurco. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.11.2007 9:40:28   
Anonimen
Jst to nardim s kremo, ker me od britja srbi, pa čez dva dni že vse bode. Me pa vseen skrbi kolk morajo bit to močne zadeve, če ti dlako v 3minutah skuri, pa včasih mi je zašlo mal na sluznico, kar mal peče, pa pol prov do krvi razje :S, ampak ni tuk hudo, so posledice boljše user posted image . Se mi pa ne da to lih redno počet, tko da je pol večji učinek pri mojmu... jao,jao... kje je že to, prov kumi čakam, da se znebim trebuščka, pa da se mal uredim tam spodaj, pa se dam v kšno seksi spodnje perilo, pa da se sper nažgeva user posted image ... še ene dva mesca, tri...

Poleg črtice, trakca, srčka, njegove inicijalke (T) pa včasih še kak cik cak udarim.

Ena je rekla, da se pri kremi ne da oblikvat... o pa se da; naprej čez in čez namažeš, pol pa na hitrco z uno lopatko daš v obliko kremo stran.

Kar se tiče na 0 je pa tko, da sem jst rekla, da mi ni všeč (vedno bolj postajamo punčke, kar se mi zdi, da generalno pospešuje pedofilijo... v glavnem se mi nekaj v tem stilu mota po glavi), moj je pa reku, da mu je všeč. No pol sm pa enkrat nardila na 0, pa sva ugotovila, da je res obema čudno.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.11.2007 10:22:36   
helena80
Uporabljam električni brivnik, ki pobrije res temeljito in brez pikic. Največkrat sem pobrita čist na nulo, ker je najenostavnejše in tudi mojmu najbolj všeč.

Včasih za spremembo poskusim kakšno ozko črtico, črko V, čisto majhen trikotniček na vrhu, ampak mi redko uspe lepa oblika in se potem obrijem na balin.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?