|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (161.nadaljevanje)
21.12.2004 7:42:36   
simonas
Dobro jutro punce!

Danes pa bom kar jaz odprla novo temo, ker je prejšnja že kar zapolnjena...

Danes smo se tu na Štajerskem spet zbudili v precej hladno jutro. Najraje bi se še kar stiskala:love: v postelji, pa je bilo treba vstati in iti v službo:(...

Strinjam se z vsemi, ki ste mnenja, da psiha nima preveč vpliva na zanositev. Verjetno je res najtežje uloviti tisti ravno pravi trenutek. Pa upamo, da ga bomo vse kmalu ujele in končno dočakale :duda:

Moj :muca: je še vedno bolan. Včeraj sma bila spet pri veterinarju. Se mi zdi, da je bil včeraj že malo boljši, danes zjutraj, pa sem mu hotela dati malo mleka in je spet obupno jokal. Zdaj pa ne vem ali mu mleko ne paše ali ga tako boli. Kak se mi smili. Štiri dni že ni nič jedel, samo malo vode pije, zdravnik pa je rekel, da je močno dehidriran.Saj ne vem kaj naj naredim...

Drugače pa upam, da se ta mesec pojavi vsaj ena lepa novička v obliki :modri: ali :roza:, drugače bo to pravi :((:((:(( mesec.

Jaz imam 10 dni do naslednje :hudicek:M. NIč znakov, nič sprememb, nič izcedka... Bi se že moralo kaj kazati ali bi naj spremembe nastale po vgnezditvi?

Eh... grem raje delat, kot da se spet začnem obremenjevati s tem!

Lep dan vam želim!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.12.2004 8:02:15   
buškica
Živjo simona!
Takole ti povem glede tvojega muca. Tudi pri nas imamo mucka,prava lenoba je, ampak čisto prisrčen drugače. Zadnjič je šel malo na lov pa se je vrnil z tako rano da me je bilo groza. Ampak da ne boš mislila da se je pustil peljat k veterinarju. Zavlekel se je v kot in si sam pozdravil rano, sedaj pa leta naokoli kot zmešan. Tako da ni zastonj rek, da imajo mačke devet življenj. Kar pusti mu, ko bo lačen in žejen bo sam prišel k tebi. Pa ne bit žalostna. Evo enega :angel: zate in za tvojega :muca:. Uživaj prvi zimski dan ter da se ti čimpreje pojavi :modri:ali:roza: oz. najbolje kar :roza::modri: ane?

lp buškica
za vse ostale pa :rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2004 8:49:36   
Neža81
jUTRO!

Tudi jaz M ne pričakujem 1.1.2005, čeprav mislim da bo, saj imam spet presneto vnetje kot prejšnji mesec, in to ravno med O dnevi. Kot drugo sma tudi samo 2 krat hopsala med temi dnevi, ker je bil vikend naporen in sva bila zelo utrujeno. Pa še to sma prvi dan in zadnji dan O dni hopsala, tak da mislim, da nič ne bo.

Kar me pa najbolj jezi - spet me kuha!!! Pred enim tednom sem prebolela plučnico, danes pa sem spet brez glasu. Grrrrrrr......

Neža :(:zaspan:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2004 8:49:43   
pupika
Dobro jutro pupike!

Pupike še malo, pa nas bo božiček obdaril, če ne letos pa v začetku prihodnjega leta. Tako, da vse bomo prišle na vrsto in čisto vse nas bo božiček osrečil. Tudi jaz je ne pričakujem točno 1.1 in upam, da bom mojmu možičku lahko dala najlepše darilo za rojstni dan, ki ga ima ravno na 1.1. Sedaj pa smo veliko :sloncek::sloncek:.

Še ena T, tudi tebe bo sreča obiskala in ti bo sonček posijal v tvojo dlan, velikokrat se zdravniki tudi motijo in jaz srčno upam, da so se pri tebi motili.

Boš videla mogoče boš ravno ti ta srečnica, ki je ne bo dobila za 1.1.

LP, pupika

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2004 10:49:18   
A & T
Pozdravljene,

vidim, da vas veliko ne caka M na 1.1. in zato vam zelim, da vam novoletne zvezdice in njihovi utrinki uresnicijo najvecje zelje. 9nebesa

Jaz ne cakam :hudicek: jutri, sem pa v soboto zjutraj naredila test in je bil negativen, vendar ne vem, ce zato, ker sem ga delala prehitro ali pa zato, ker se nisem nosecka. Nic zato, bo pa v novem letu sigurno uspelo.

Lep zimski dan vsem.:)

Cao, Andrea, ki misli na vas.:kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2004 11:04:19   
baguSka
Pozdravček!:)

Lep sončen dan želim vsem in čimveč :)-:)-:)-!
Najbl pa vam želim da 2.1.2005 8) + ali :roza:!

Seveda to želim tud vsem ostalim vsak dan!:)

Punce a mi lahko kera pove kakšno vreme je u LJ?:zmeden2:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2004 11:08:42   
bebi
baguska :) v LJ sonček sveti zeelooo :rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2004 11:09:58   
cmokec
:rozica:Baguska:rozica:, živjo.

Ti moram najprej povedat, da sem te tudi jaz včeraj pogrešala.:((

V ljubljani je sonček, ni prav toplo, je pa prijetno.

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2004 11:13:00   
baguSka
Zakon! Sm vesela! Ja sej, kadar hodm u LJ na šiht je pa vedno grdo!:grrr::grrr:
Vsekakor vam želim čimveč sončka in upam da se obdrži do jutri ko prihajam tja!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2004 11:15:51   
baguSka
O cmokec! :love:
Naslednjič pa pridm, pa nej bo angina al pa toča al pa konc sveta :zmeden: No to glih ne no! :)-:)-

:sloncek: me že razganja in komi čakam da pridm jutr u LJ! Pa čeprou delat!:)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2004 12:12:20   
koala
Hojla!

Simonas, kar se tvojega:muca: tiče, veš nekatere muce slabo prenašajo mleko, ko pa je prijteljičin muc imel težave z sečili, so mu kupili neko posebno hrano pri veterinarju in si je opomogel, midve z mojo :muca:Živo drživa pesti in tačke za tvojega :muca:.

Še ena T, veš mojemu tastu so zdravniki napovedali mogoče 6 mesecev, po kemoterapiji in obsevanju pa je onkolog popolnoma zadovoljen z rezultati, torej po več kot 7 mesecih je premagal to nadlogo. Veš tudi zdravniki se motijo in če ima voljo je to že močno vodilo do zdravja! Držim pesti za tebe in tvojo družino.

Koala

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2004 14:44:39   
simonas
Hvala vsem za nasvete in spodbudo. Bila sem pri veterinarju in je rekel naj za zdaj poskusim samo z vodo in če noče pit naj mu jo brizgam v gobček. Pije za zdaj še, tako da upam da bo. Je pa bil včeraj močno dehidriran kljub temu, da dosti pije. Mleko sem pa mu dala zato, ker ga je prej vedno rad pil. Včasih želimo dobro pa naredimo slabo.

Jutri mu začnem sama dajati antibiotike na 12 ur in bo kriza, ker že zdravemu ne spraiš kaj na silo po grlu dol. Kar nekako pljune ven.

Še ena T, bom držala :miska::miska::miska: za tvojo mamo. Težko je kaj rečti. Upam, da so se zdravniki zmotili in da bo še pestovala svojega vnučka ali vnučko.

simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2004 20:19:36   
tia
Pozdravček punce :)-:);),

končno se oglašam.Joj kako me jezijo ti prazniki,saj imamo v službi dela da sem tako utrujena ko pridem domov ,da samo padam v posteljo.Pa še utrujena sem od nosečnosti,sem že mislila da bom nosečnost lepo prenašala in glej začnejo se težave.
Že tri dni me tako počasi boli trebuh,ali danes je pa bilo grozno sem bila celi dan v postelji.Sploh nevem kaj naj ,pijem samo čaje ali bolečina je popustila zelo malo,ko vidim hrano se mi že postavlja pa jo sploh ne probam,zato začnem jesti počasi potem pa že gre.res nevem zakaj me boli tako trebuh,nevem ali naj grem do zdaravnika ali pa naj počakam pregled ,ki je 29.12.,sploh nevem če bom zdržala ,kako počasi gredo ti dnevi.

Pa ve kako kaj?

Ste bile zelo pridne nekaj sem prebrala ,nekja še bom zato res nevem kaj vse se je zgodilo.Povejte malce kako in kaj?

Bom videla mogoče se še danes kaj oglasim.

pa pa

Tia
:zmeden2::zaspan:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2004 20:20:52   
emaa
Simona, bolnemu mačku je lažje kak tablet dat, sam fejst v grlo ga porini, bo moral pogoltnit (zaradi refleksa), drugač mu pa pridno vodo brizgaj v gobček, saj ti je veterinar povedal kam, najina mačka si je potem dokaj hitro opomogla.Upam, da bo vse v redu z njim.
Lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2004 21:27:37   
Pia73
tia sem ti že na zgornji forum odgovorila,..:rozica::rozica::rozica:

Jaz pa danes pogrešam Anito: ANIIIIIIIITAAAAAAAAAAA
pa Piko74: PIIIIIIIKAAAAAAAAAAA; pa bibo77: BIIIIIIIIIBAAAAAAAAAAA,....

Se poslavljam, me še full dela čaka,...:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2004 22:25:26   
Anitka
Ahoj!

Sem že tu. Po celodnevnem laufanju sem si končno uspela vzeti čas še za RR-jo, čeprav že skoraj umiram od utrujenosti. V vrctu je prava norišnica, potem sem letela nakupovat darilca, pa ob 17.uri na jogo, pa potem še po darilca in na koncu še na večerjo. Zdaj sem pa tako utrujena. A ker ste mi tako drage, sem morala pokukat še sem.

Še ena T srčno upam in celi družini želim, da mamica ozdravi in da v krogu svojih najdražjih zdrava dočaka kopico vnučkov. Nikar se ne vdajte, saj upanje umre zadnje. Zate, za tvojo mamo in celo družino pa šopek dišečih:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

TIA upam, da se boš že jutri bolje počutila. Ti kar lepo čimveč počivaj in čuvajta se s :duda:

PIA 73 kaj boš pa delala tako pozno?!:zmeden:

Punce moje zlate za danes bo to vse, postelja vabi in upam, da se bom jutri kaj prej uspela privleči :)- na RR-jo.

Nočko,

Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!