|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sekundarna neplodnost
14.11.2007 19:25:38   
po33
Punce, lepo pozdravljene!
Kar nekaj časa je že minilo, odkar sem nazadnje pisala po Ringaraji,verjetno vas je veliko novih. No, jaz pa prav nič več ne vem, v čem je rešitev. Od poletja naprej že spet nimam menstruacij, kljub temu, da sem jedla in Dabroston in Klomifen. Ginek. me je poslala na slikanje jajcevodov, če so prehodni, pa sem poklicala za datum, pa so me vprašali, koliko časa se trudim zanositi. Povedala sem, da dobre pol leta, oni pa, da je to za slikanje še prekmalu. No, sedaj še kar naprej ne dobim user posted image , moja ginek. bi me pa najraje dala že k Rešu. V Leonišču so pa rekli, da bi mi morala sploh urediti najprej cikluse.
                  Šla sem tudi na refleks. masažo stopal h gospej Stropnikovi, če jo katera pozna in sedaj jem Agnucaston tabletke. Ali ima s tem katera kaj izkušenj in ali je to, kar sedaj počnem, lahko kaj uspešno. No,naj povem, da so moji jajčniki policistični, čeprav ginek. to ne izpostavlja več, imam pa že dvojčka, za katera smo se tudi namatrali pred 10. leti.
Zdi se mi, kot da se ne bo nič zgodilo, želja pa ostaja...user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 15.11.2007 10:17:03 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rešitev???
14.11.2007 19:46:03   
zvezdica.1
Želim ti vse lepo upam da kmalu postaneš z mano vred user posted image .

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 8:48:09   
ANIME
po33

po moje bi bilo res najprej potrebno urediti tvoje cikluse. Jaz ti predlagam, da greš nazaj k G in se z njo natačno pomeniš kaj bi bilo najprej potrebno naredit in kaj predlaga za naprej.
Ker če nimaš redne user posted image  pomeni, da je že nekaj narobe v tvojem ciklusu ...

Veliko sreče!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 9:37:50   
po33
Hvala, Anime. Ali naj vztrajam za slikanje jajcevodov?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 10:25:08   
jazzz27
Dan!

Praviš, da bi te G najraje dala k Rešu, zakaj te pa ne da. Če iz prve nosečnosti sklepaš, da imaš težavo zanosit. Prosi jo naj ti da napotnico in to čim prej in se hitro naroči k Rešu. Čakalna doba je en mesec. Pa kaj, če ti niso pregledali jajcevodov. Tui meni jih niso, pa me je G vseeno dal Rešu. Zato te vseeno lahko da. Samo izgubljaš dragocen čas...mesec je kmalu naokoli. Pa ne smeš obupat, vse se bo uredilo. Priporočam ti, da greš čim prej.

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2007 13:08:59   
ANIME
Meni je dr. Reš rekel, da je bil HSG pregled pri meni čisto brezvezen ... in če bi prej prišla k njemu, bi mi to tudi pravočasno povedal ...

Ne vem pa kaj lahko pomaga pri nerednih ciklusih. To se mi pa zdi bolj stvar ginekologinje kot pa ambulante za neplodnost ... lahko se pa motim. Po moje, če pokličeš in razložiš svojo situacijo po tel, ti bodo znali povedat ali pa ti dali kar datum.

Izgubit res nimaš kaj ... načakaš se pa kar!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 11:54:49   
polona_13
Pozdravljena,

to da si se odločila , da poskusiš še z refleksoterapijo je pozitvo. Kolikor sem sama slišala  je refleksna masaža pri teh stvareh učinkovita .Te gospe Stropnik ne poznam, poznam pa  Oli Lukner, ki se  v Ljubljani ukvraja z refleksno terapijo in vem , da je uspešna, za sabo ima že kar nekaj dojenčkov.

Pa tudi energijska nanomasaža zna biti zelo učinkovita,  (www.nano-energijska-masaza.com), tudi ta ima zdravilne učinke, odpravlja blokade ter zdravi.....za izgubiti nimaš ničesar . Veliko sreče!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 13:49:50   
rokapi
Predlagam ti, da se s partnerjem naročita pri dr. Rešu vsaj za informativni pogovor. Pa vse izvide nesi s sabo. Potem pa boš videla kako naprej. Čakanje tudi ne prinese kaj dosti - pa vsak dan smo starejši, ne mlajši...

(odgovor članu polona_13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2007 14:38:37   
po33
Hvala, imaš prav.user posted image

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?