|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trenirka in čevlji
13.11.2007 23:53:15   
lojzika
No ponavadi oblečem malega za v vrtec kar v kakšno trenirko. Ampak sedaj je že mrzlo in ker ima fajne čeveljčke mu obujem čevlje zraven trenerke sp del.
Vedno sem govorila da je to najbolj out, sedaj pa sama tako delam.
A še katera naredi tako? Trenerka pa nobena nima patenta spodaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trenirka in čevlji
14.11.2007 7:01:23   
Anonimen
Jaz sem mu zato kupila take kot ene visoke superge. Kot ene čevlje za v hribe na ježke. Ker meni trenirka in čevlji ... ma ne no, ne morem.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 8:11:25   
poliloni
Mi smo letos kupili malo višje superge, ki spominjajo malo na čevlje in ves čas nosi le te, tako da mu čevljev sploh ne bom posebej kupovala. Problem rešen. Vsaj mojuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 8:44:12   
Jančika_
Mi nimamo problemov s tem, ker mali na noben način noče nosit trenirkeuser posted image . Tako da imamo druge problemeuser posted image .

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 9:07:25   
bobek05
Jaz tudi našemu za vrtec vedno oblačim trenirke (zdaj seveda debelejše), če grejo ven pa mu oblečejo tudi žabice.
Glede čevljev je pa tako - skoz leto ima vedno superfitke (teniske), za jesen pa sva mu kupila na pol čevlje, na pol teniske (Geox - toplejše)... So tak fajne, da pašejo tako k trenirki kot k hlačam.

Sicer pa se ne sekiraj kako otrok izgleda. Glavno je, da mu je toplo in da se v tem vredu počuti.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 9:10:51   
Marogica
TUdi meni je to "kmečko", vendar je ta strejši otrok nosil trenirke brez patenta do svojega 4. leta, nato smo prešli na kavbojke. Z mlajšim je enkao. Se mi zdi, da so te hlače najbolj primerne, so mehke, ne tiščijo, ne drgnejo....

Čevlje pa naša dva nosita takšne "vmesne". Torej debelejše "gležnajre".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 9:11:01   
Naja31
Jaz se sploh ne sekiram glede tega.
Trenerko ima vedno ker si še ne zna sam odpeti hlač in potem je lažje če ima hlače na elastiko za lulanje in slačenje. Tistih 5 minut zjutraj na poti do vrtca in potem domov bom že preživela, če bo imel čevlje na trenerko. Če pa greva po vrtcu kam direktno, ga kar tam preoblečem v hlače.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 14:12:38   
TiaSara
Joj no, kaj pa če je otrok mal "po kmečk" oblečen. Meni je pa "mim", da se kdo sploh zaradi tega resno sekira - ker mali se gotovo ne (vsaj dokler ga mama ne pouči o vseh tegobah modnega sveta). Važno, da mu je dovolj toplo in udobno.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2007 14:14:42   
Anonimen
Ja, TiaSara, imaš čisto prav.

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2007 14:17:40   
Anonimen
moja ma skor zmeri čevle in trenirko. ampak so trenirke brez patenta ..a la jazz hlače. in še nikol nisem pomislila da to čudnop zgleda. naša pa noče nosit kavbojk in drugih takih hlač, ker so pretrde, ne zna jih slečt in tudi meni se zdijo popolnoma neudobne. pa še na sredo riti ji vsake take hlače zlezejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?