Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 10:29:17
|
|
|
|
tjaga
|
Pogovori med stranko in uradnikom za pomoč uporabnikom na računalniku: Helpdesk: Kakšen računalnik imate? Customer: Belega ... Customer: Halo, tukaj Cecilija. Ne morem izveči diskete. Helpdesk: Ste poskusili pritisniti gumb? Customer: ja, ampak se je kar zataknil. Helpdesk: Tole pa ni dobro; si bom zabeležil ... Customer: Ne ... počakajte malo... nisem vtaknila diskete... še vedno je zunaj... oprostite .... Helpdesk: Kliknite na 'my computer' ikono na levi na zaslonu .. Customer: Vaši levi ali moji levi? Helpdesk: Dober dan. Lahko pomagam? Male customer: Halo... ne morem printati. Helpdesk: Kliknite na start in ... Customer: Poslušajte; ne bodite tako tehnični! Nisem Bill Gates, presneto! Dober dan, tukaj marta. Ne morem printati. Vsakič ko poskusim se pojavi 'Can't find printer'. Poskuila sem celo dvigniti printer in ga postavila pred monitor, pa se še vedno pojavlja isti napis.... Customer: Imam probleme, ker mi noče printati rdeče barve... Helpdesk: Imate barvni printer? Customer: Ne. Helpdesk: No, kaj imate sedaj na zaslonu, gospa? Customer: Medvedka, ki mi ga je kupil moj fant. Helpdesk: Sedaj pa pritisnite F8. Customer: ne dela. Helpdesk: kaj točno ste naredili? Customer: pritisnila sem F-tipko osemkrat pa se nič ne zgodi... Acustomer: Ne morem priti do interneta. Helpdesk: Pa ste uporabili pravilni password? Customer: Seveda. Videla sem kolega kako to naredi. Helpdesk: No, povejte password. Customer: Pet zvezdic. Helpdesk: Kateri antivirusni program pa uporabljate? Customer: Netscape. Helpdesk: To pa ni antivirusni program. Customer: Oh, oprostite...Internet Explorer. LP, Tjaga :kava::kuza::kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 10:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še ena iz resničnega življenja (saj so verjetno vse). Naši novinarji so dobili za domov barvne printerje, pa se je en zelo razhudil, da njemu pa ne printa barvno, kaj so jim že spet za en drek poturili. Ko smo ga vprašali, kaj je pa hotel printati, pa je rekel, ja, tekst, a ne, kaj pa drugega. Pa smo ga vprašali, kakšne črke pa je dal v tekst. Ja, take kot zmeraj! (črne) ...
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 10:35:09
|
|
|
|
Jančika_
|
Juhuhu:)-:)-:)-!
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 10:38:36
|
|
|
|
Erika 1
|
Splišni, sem se kar fajn nasmejala pri tej anekdoti. BRAVO:bravo:
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 10:45:35
|
|
|
|
Vidov ati
|
Ko sem še delal na računalniški firmi, smo serviserja poslali k neki ženski, ker naj bi ji ta velike diskete izginjale, ko jo je potisnila v režo na računalniku, pa nikoli ji diskete ni prebralo. Disketa je vedno šla noter ven jo pa ni bilo. Ko pride naš serviser, pogleda kaj je narobe in vidi, da ženska sploh ni tiščala disket v disketno enoto za ta velike diskete, ampak med une plastike, ki se jih da sneti iz ohišja, če hoče vgraditi CD-ROM ali kaj drugega. Ko je odprl računalnik je bil ta poln disket. ;)
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 10:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, ha, super Vidov ati. Pri nas pa je ena gospa skozi mešala disketo z diskoteko.
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 11:12:17
|
|
|
|
sa
|
:)-:)-:)-:)-:bravo:
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 11:48:12
|
|
|
|
kofetek2010
|
... in ene uradnice so imele odprto CD enoto za skodelico kave noter dat... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 11:56:46
|
|
|
|
Vidov ati
|
Şicer se čuje odbito, vendar drugič je serviser šel v eno firmo, ker je tajnica prijavla, da je slika na monitorju že ful slaba. pride naš serviser tja z nadomestnim monitorjem, vendar še prej pa pogleda kakšna je res ta slika. Res je bila slaba. Tajnica mu gre po kavo, serviser pa uštima monitor s krpo in alkohol, saj je bil tako prašen, da se res že skor ni čisto nič vidlo. :)- Monitor popravljen, serviser pa je ispadu faca, ker je kar "on the face of the place" zrihtu zadevšno. Seveda račun ni izostal. ;)
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 12:27:44
|
|
|
|
kimi
|
:)-:)-:bravo::bravo:
|
|
|
|
Za računalniške alfabete in analfabete 20.12.2004 13:54:09
|
|
|
|
Joe
|
še ena Computer Joke Customer: I don't have a '7' key. Support: It's between the '6' and '8' key. Customer: I don't have a '7' key. Support: Do you see the '1' key? Customer: Yes. Support: What's to the right of that? Customer: '2' Support: And further right? Customer: '3', '4', '5', '6' Support: What's the next key? Customer: '8' Support: It should be to the left of the '8' Customer: Oh, that '7' key?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......