|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hranjenje
13.11.2007 20:20:12   
lisicka25
zivjo mene pa samo neki zanima,moj sincek je star 2 mesca pa pol. Zadnje dni mi sploh noce pogosto jesti kot prej.prej sva se hranla na 2 uri zdaj pa na 4,5 ur ce mu ponudim prej zacne jokat in obraca glavico stran.Ponoci pa mi normalno je,ko se zbudi mu dam za jesti in normalno vlece cez dan pa noce!Ne vem kaj da naredim,ali mogoce katera.hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hranjenje
13.11.2007 20:35:40   
Nami
Ojla!
Mi smo z našo punčko imeli isti problem.Ko smo imeli drugo posvetovalnico sem za to problem povedala zdravnici pa mi je rekla da če noče jest naj jo ne silim in da bo že sama iskala ko bo bila lačna. Rekla mi je da noče jest ker ima pač dovolj in če bi bila lačna bi že jedla! Vsake toliko sem ji ponudila in če ni hotela jo nisem silila,pol pa je že pršla tista ura ko je postala lačna in je jedla! Pa tud pravijo da bolj kot so večji da manj jejo oz. imajo več moči za vlečt in se bolj hitro najejo! Zdej pa ne vem, lahko je problem tudi kje drugje...

Lp

(odgovor članu lisicka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 21:32:01   
soncnica07
ja, očitno ima pač dovolj, tako da se ne sekirat.. sej počasi bo itak začel jesti na 3, 4 ure.. sej to je nekak boljš zate, ane?
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 21:34:06   
sneška_
Na začetku tretjega meseca otrok že začne s svojim ritmom hranjena.Tako da se ne sekiraj preveč.

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 22:46:28   
lelaval
Sčasoma si otrok spremeni prehranjevalni ritem, tako, da ni to nič narobe. Bodi vesela, da imaš malo pavze med hranjenjem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?