|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   te bakterije
13.11.2007 19:12:51   
Blejka26
moja pikica je stara tri tedne pa ima že 2tedna vneto oko..v porodnišnici so mi rekli samo,da naj ji stisnem svoje mleko,da je to najboljše zdravilo.Niti pogledali jo niso.No potem sem jo par dni po izpustu peljala k pediatrinji,ta ji je napisala kapljice a še vedno ni bilo bolje.Danes sem jo peljala ponovno,ker se mi to ne zdi  normalno in sedaj sva dobili napotnico za okolista,da ji bodo vzeli bris iz očesa,da vidijo če gre za bakterijo..in ta bakterija lahko potuje celo do pljuč.Prav prestrašila me je..ima katera kakšne izkušnje glede tega..ali se je keri zgodila ta zoprna reč..jaz upam da b vse ok..te bakterije so res nadležne..že pri prvorojenki sem imela probleme,ker je imela bakterijo v urinu..to se ti zmeša.user posted image


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: te bakterije
13.11.2007 19:42:43   
VesnaLana
Ja velikokrat se zgodi, da imajo dojenčki klamidijo. To je sicer spolna bolezen in če jo ima jo je dobila od vaju dveh. Najpogosteje se pri dojenčkih naseli v očesu ali pljučkih (bolj pogosto je oko). Ni nevarna, če se jo takoj zdravi, vendar se boste v tem primeru morali zdraviti vsi, če ne jo lahko dobi ponovno.
Veliko ljudi ima klamidijo pa tega sploh ne vejo, zato naj te ne bo strah , samo na antibiotikih boste vsi trije. Če imaš še kakega otroka predlagam , da pregledajo tudi njega.

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: te bakterije
13.11.2007 19:50:21   
Anonimen
Nekaj o vnetju očesa lahko prebereš na:

Tudi o bakterijah,virusih,...ki to vnetje povzročajo!
 

user posted image  za vaše zdravje!

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: te bakterije
14.11.2007 12:02:52   
tejcek19
nam so že v porodnišnici dali antibiotik za vnetega učka

tudi so že kar tam vzeli bris, da ga ne bi slučajno zdravili z napačnim zdravilom - kar se mi pri tako majhnih zdi edino logično

pozdravil se je v parih dneh

ni pa imel klamidije, ampak eno drugo bakterijo, ki je menda tudi pogosto na koži in drugod in jo ima menda 1/3 vseh ljudi, samo da ponavadi ne dela nič škode

sem pa že enkrat odgovarjala na RR o mleku za v učke - meni je patronažna rekla, da to zdaj okulisti ne priporočajo več, ker ima menda naše mleko preveč sladkorja ali nečesa drugega (se že kar malo ne spomnim več)
tko da mogoče ne tega prakticirat preveč pogosto

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: te bakterije
14.11.2007 13:50:29   
mateyka
naša je mela prvi mesec skoz vnetga učka (solzila se je) - mn so rekl, da je to zelo pogosto, ker majo dojenčki ozek solzni kanal in bo minilo, ko bodo večji. dali so mi uno umetno solzno vodo za spirat, rekl, so pa da je tud prekuhana voda ok. mi smo to prakticiral in zdej je vse ok. nismo je pa mel na vetru, ko je mela bogi uček.
a je to isto kar majo vaši pikci? sej ne vem..


(odgovor članu tejcek19)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: te bakterije
15.11.2007 10:41:46   
Blejka26
najbolj se ji gnoji oz.najbolj je viden gnoj ko se joka..se bravi da so vneti solzovodi..v torek mava pregled,tko da upam da ni kakšna nevarna bakterija..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?