Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjav do rdečkast izcedek 13.11.2007 12:31:12
|
|
|
|
Taula
|
Videti se ne more nič ker je prezgodaj. To da je hcg visok je super. Ni druge kot počivanje, jej tablete in se ne sekiraj. Sama sem na začetku isto krvavela....s tem da sem imela tudi svežo, rdečo kri pa je bilo vse ok in sem prišla do 14 tedna.
|
|
RE: rjav do rdečkast izcedek 13.11.2007 12:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala. Ne veš kakšen balzam so mi ble te besede.
|
|
|
|
RE: rjav do rdečkast izcedek 13.11.2007 14:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A si naredila test, ti je pred izcedkom pokazal ? Ne sekiraj se vse bo v redu. Pri meni je bilo isto v času, ko naj bi dobila menstruacijo. Pa še blage krče sem imela.
|
|
|
|
RE: rjav do rdečkast izcedek 13.11.2007 16:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna! (Jaz sem spet nova anonimna.) Tudi jaz sem popolnoma na istem kot ti. Noseča sem 5 t 2 d, za nosečnost vem že 12 dni in tako dolgo me tudi spremlja tak izcedek....in me sekira in spravlja ob živce. Pred 6 dnevi sem bila pri G, videla se je gestacijska vrečka, zarodek in utrip pa ne. Rekli so mi, naj počivam in čakam. Zdaj sem na bolniški in se mi meša...dobesedno. Tablet nisem dobila, ker kao ss itak ne morejo prepšrečit in da pač naj se zgodi, kot narava hoče. Prooosim vas punce, povejte, a ste mele tako dolgo izcedke, pa je vseeno bilo vse dobro? Prosim povejte! Hvala. Anonimna, ti pa se drži....očitno nas je več takih, ki trenutno trepetamo za svoje pikice.
|
|
|
|
RE: rjav do rdečkast izcedek 13.11.2007 17:08:46
|
|
|
|
marita
|
jaz sem imela take izcedke nekje v 6 tednu, dobila sem bolniško, mirovanje in Dabroston. To je to, več ne moreš narediti. Zdaj sem v 24 tednu 3/7. Ležala sem strogo do 12. tedna. Na NS mi je g. rekel, da je vse ok, da ni več razloga za skrb, še naprej sem na bolniški in se zelo pazim: ne dvigujem ničesar, nič posebnega ne delam, hodim le na kratke sprehode, nič seksa...samo da preguram do konca. Drugače se počutim odlično, odločila pa sem se, da se pač do PDP pazim kolikor se le da, potem pa veselo naprej.
|
|
|
|
RE: rjav do rdečkast izcedek 13.11.2007 17:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, ki imaš iste probleme, kot jaz Meni se tudi dobesedno meša od tega čakanja. Upam, da se nama vse dobro izteče
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?