|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posvetovalnica
12.11.2007 11:28:35   
Anonimen
zdravo, koliko časa oz.kako poteka pregled v posvetovalnici? koliko časa vam vzame? nekatere pravijo da je lahko celo dopoldne.

kdaj se vidi spol otročka, ali se lahko že pri nuhalni?

čao
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posvetovalnica
12.11.2007 11:35:54   
hudobivnik.nina@gmai
živjo!čisto odvisno.tudi celo dopoldne lahko gre.v kolikor vidim in slišim gresta ponavadi kar 2 urci. spol se naj bi že videl pri nuhalni.
Lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 11:39:37   
Naja30
Celo dopoldne ali 2 urce ti vzame, če je gužva pri G. Tako dolgo notri ne boš. Notri si ponavadi 15 minut. Sestra te stehta, izmeri pritisk, G pa te vpraša malo kako si, če je kaj novega in če je treba, naredi UZ. Če si na prvem pregledu, traja ene pol ure, da G še vse napiše v materinsko in te izpraša vse, kar je treba vedet (o alergijah v družini, boleznih...) in seveda naredi UZ, da potrdi user posted image

(odgovor članu hudobivnik.nina@gmai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 11:53:35   
Anonimen
Takole jaz sem čisto alergična na čakanje, pa naj bo to kjerkoli...hvalabogu si vse vedno zoorganiziram tako, da nikjer (pri zdravnikih) še nisem čakala dlje kot 15 minut... Ginekologinjo sem imela zasebno s koncesijo, vedno sem rekla, če me lahko naroči zjutraj med prvimi... Navadno sem bila 7.15 pri njej,v pol ure navadno končala in bila ob 8-ih že v službi. Enako prakticiram pri zobozdravniku. Pri splošnem pa hvalabogu nisem bila že 16 let (trkam).  Enako imamo sedaj tudi posvetovalnico pri pediatru. Naroči nas ob 7.15 ali 7.30 in do 8.00 že vse opravimo..Tako, da sploh ne poznam, kaj je to gneča pri zdravnikih...

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?