Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:07:02
|
|
|
|
total
|
lepe so,jaz sem zadnič vidla podobne in jih majo kr nekaj modelov v Turbo Schuh,bom šla tut še pogledat.
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:08:06
|
|
|
|
blue sky
|
Lepi so, meni so pa všeč tile čevlji. Tudi mene zanima, če se da to kupit pri nas, ker ne najdem nobenih pametnih čevljev za ta letni čas .
|
|
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:09:32
|
|
|
|
solatja
|
pa še tale torbica mi je tudi luštna, sploh pa cena total, a pa ima turbo schuh tudi usnje? jaz jih kupujem za še vsaj eno sezono... ne vem, sem malo skeptična do te TS zadeve
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam približno take, samo da so cele usnjene: http://www.batashop.fr/fr/femme/Origine/Cavaliere/produit/5946092.htm In so prav super, ful lepe, tudi za na krilo. Pa hkrati fajn za hodit. Sem jih pa kupila v Bati v Leclercu. Po moje se ti splača iti v Bato pogledat, jaz sem samo tam videla take, ki jih ti opisuješ.
|
|
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa te, ki jih ima jaz, imajo samo še 39, če jih imajo še. So pa 75 evrov, Ful so dobre, teci gledat, če jih imajo še. Pa sporoči.
|
|
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:17:24
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem nekaj podobnega kupila lansko leto v Alpinini industrijski prodajalni v Zireh. Usnjeni in mehki, zelo udobni za hojo... sem super zadovoljna.
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:18:48
|
|
|
|
solatja
|
splišni, piše, da so samo zunaj usnjeni, noter pa ne. drugače niso slabi, samo tista žnola ni preveč všeč jutri grem v lov, zato pa sprašujem
|
|
RE: a se dobi tele v slo bati? 12.11.2007 11:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, valjda niso notri usnjeni, če so pa z blagom podloženi, da so bolj topli. Pa tiste šnole ni, saj niso točno taki, ampak podobni. Namesto šnole imajo eno tako okroglo kovinsko značko. Res ti svetujem, da greš v Bato pogledat. Jaz sem vse trgovine preletala za temi smotanimi škornji, pa je tam neprimerno lepše kot drugje. Vsaj meni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?